Κρίσιμη ημέρα για κάποιους η Πανσέληνος στις 13 του μήνα.

 

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 θυμίζει σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους πως οι σχέσεις περνάνε σκαμπανεβάσματα, αλλά η πίστη στον εαυτό μας καλό είναι να παραμένει ακράδαντη. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 φέρνει ευκαιρίες για καλοκαιρινά ρομάντζα και αξέχαστες στιγμές. Αντηλιακό βάλτε.

 

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είναι αλήθεια ότι η Πανσέληνος στις 13/7 ενδέχεται να σου ραγίσει λίγο την καρδιά, καθώς μια σημαντική σχέση ή συνεργασία μάλλον αποδεικνύεται στην άμμο παλάτια. Αλλά τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς λίγο summertime sadness; Ασε που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 19/7 και μετά αναλαμβάνει να σου γιατρέψει τις πληγές και με το παραπάνω. Η νέα αρχή έρχεται.

 

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Αν θες να κάνεις δυναμικές κινήσεις στον τομέα Καριέρα, οι πλανήτες λένε ναι, ειδικά από 6/7 και μετά. Αν θες να τα ξαναβρείς με πρώην, έστω για μερικές βουτιές, οι πλανήτες επίσης λένε ναι από 19/7 και μετά (εγώ βέβαια λέω όχι, αλλά ποιος μ’ ακούει εμένα). Κι αν θες να πατήσεις το restart στα πάντα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου λέει βεβαίως στις 28/7.

 

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Νιώθεις πως όλοι γύρω σου ασχολούνται με εισιτήρια για πλοία και αεροπλάνα και έρευνες για το καλύτερο ενοικιαζόμενο, ενώ εσύ ασχολείσαι με νέες ιδέες για πρότζεκτ και συνεργασίες; Μη σε απασχολεί. Σκέψου το σαν το μύθο του τζίτζικα και του μέρμηγκα: όταν έρθει ο Σεπτέμβρης, όλοι θα σε παρακαλάνε να μοιραστείς τη σοφία σου μαζί τους…

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Προβλήματα στο σπίτι αναστατώνουν το παιδί μέσα σου (και ίσως τα παιδιά έξω σου) στις 13/7, αλλά ο Δίας στον 7ο οίκο σου δίνει ευκαιρίες και λύσεις. Αν θες να επενδύσεις στην οικογένεια η κατάλληλη ώρα να το κάνεις είναι ως τις 29 του μήνα. No pressure.

 

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Τα προβλήματα και οι προκλήσεις δεν τελειώνουν όταν είσαι Σκορπιός. Αν γύρω στα μέσα του μήνα σού δοθεί η ευκαιρία να τα παρατήσεις όλα και να πας να κοιτάζεις το κύμα σε κάποια απόμερη παραλία ενώ το αλάτι σού κριτσανίζει τα μαλλιά… κάν’ το. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 θα φροντίσει να μην ξεμείνεις από δουλειά και λεφτά.

 

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Το ρομάντζο συνεχίζεται αυτό το μήνα με την Αφροδίτη ιδανικά τοποθετημένη να ρίχνει στρατηγικά ροδοπέταλα γύρω σου. Καλή εποχή να ερωτευτείς, ακόμα κι αν πληγωθείς. Και ναι, η Πανσέληνος στις 13/7 απαιτεί πληρωμές χρεών και ο Αρης στον 6ο οίκο σου να φροντίσεις την υγεία σου, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στην επιθυμία για έρωτα;

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Κάτι πρέπει να αλλάξει. Κάτι πρέπει να φτάσει στο τέλος του. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 13/7 σε οδηγεί σε μονοπάτια ενδοσκόπησης: περπάτησέ τα, παραδόξως μπορεί να συναντήσεις αδερφές ψυχές κάπου στην πορεία. Kαι αν οργανώνεις κάποια αλλαγή στο σπίτι σου, μετακόμιση, ανακαίνιση, μετανάστευση, κάν‘ το ως τις 29/7.

 

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Θα σου έλεγα να αφήσεις τις βαθιές σκέψεις για αργότερα και να απολαύσεις τη ρουτίνα του καλοκαιριού. Χρειάζεσαι μόνο καλούς φίλους, καλό καιρό και μια όμορφη θέα. Παρ‘ όλα αυτά, επειδή οι πλανήτες τελευταία δεν σ’ αφήνουν παραπονεμένη, η Νέα Σελήνη στις 28/7 θα σου φέρει και μια νέα σχέση ή συνεργασία.

 

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Άδεια να γίνεις όσο αντικοινωνική χρειάζεσαι σου δίνει ο Ιούλιος. Ασχολήσου με την οικογένειά σου, άκου το σώμα σου, διάλεξε εσένα πρώτη. Μην αφήνεις τα εμπόδια του παρελθόντος να χρωματίζουν το τι μπορείς να κάνεις τώρα. Ειδικά γύρω στις 28/7 η Νέα Σελήνη θα έρθει να σε πείσει πως μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, αν το θέλεις.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ενας Ιούλιος φτιαγμένος για βόλτες με φίλους, ιδίως στις 13/7, που το πιθανό τέλος μιας συνεργασίας σε κάνει να αναζητάς παρηγοριά. Ευτυχώς, νέες ιδέες και νέα φλερτ έρχονται στο τέλος του μήνα. A, και με τον μπαμπά Αρη στον 2ο οίκο σου από 6/7, το πορτοφόλι σου ενδεχομένως να ιδρώσει, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Κάποιος πρέπει να πληρώσει τα ποτά.

 

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Σαν παγάκι στο ποτήρι του τζιν τόνικ θα ήθελες να λιώσεις νωχελικά αυτό το μήνα, αλλά ο Αρης στο ζώδιό σου από 6/7 δεν σ’ αφήνει. Εντάσεις, τσακωμοί χωρίς λόγο και γενικώς μια φάση «τρώγεσαι με τα ρούχα σου» θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τα πλάνα των διακοπών σου. Εδώ που τα λέμε, όσο έχεις Ουρανό στο ζώδιό σου, το χάος είναι το μόνο σίγουρο.

 

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Από νησάκι σε νησάκι σε βλέπω να (προσπαθείς να) περνάς τα Σαββατοκύριακα, κάτι που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 18/7 ευνοεί απόλυτα. Ευτυχώς το δεύτερο μισό του μήνα υπόσχεται κάποια παραπάνω έσοδα, γιατί έχεις και τις διακοπές του Αυγούστου να προγραμματίσεις. Α, και προσοχή στους καβγάδες με φίλους, νυν και τέως.

 

Πηγή: marieclaire.gr