Το φετινό καλοκαίρι είναι ένας σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι η επιστροφή στα αυτονόητα.

 

 

Υποδεχτήκαμε τον Ιούλιο και σιγά σιγά μπαίνουμε στην κορύφωση ενός ακόμα καλοκαιριού. Όλα αυτή τη στιγμή είναι στο maximum. Συναυλίες, party, πανηγύρια, γάμοι, θεατρικές παραστάσεις και αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση. Τα δύο χρόνια καραντίνας έχουν αφήσει το στίγμα τους και όλοι δείχνουν έτοιμοι να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Αναμενόμενο θα πει κανείς. Πόσο μάλλον, όταν υπάρχει και η ανησυχία μη γυρίσουμε στα ίδια το χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη θα έλεγα ότι δύσκολα θα γυρίσουμε σε καραντίνες και αντίστοιχα μέτρα. Μια ενδεχόμενη επιστροφή στις μάσκες στους εσωτερικούς χώρους ίσως να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Όμως αυτό δεν είναι της παρούσης. Αυτό που έχει σημασία είναι να ζήσουμε όσο πιο έντονα γίνεται το φετινό καλοκαίρι. Το πρώτο ελεύθερο καλοκαίρι, έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών. Γι’αυτό αφήστε πίσω σας το παρελθόν και απολαύστε το παρόν. Χορέψτε, διασκεδάστε, ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Το φετινό καλοκαίρι είναι ένας σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι η επιστροφή στα αυτονόητα. Μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε, όμως όταν μετά από χρόνια θα ανατρέχουμε στο παρελθόν, θα θυμόμαστε εκείνο το καλοκαίρι που πετάξαμε τις μάσκες, ξεχυθήκαμε στα μαγαζιά και ζήσαμε ξανά ένα φυσιολογικό καλοκαίρι.

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/