Είναι η νέα άφιξη που ήρθε για να δώσει.. χρώμα στην διασκέδαση της πόλης!

 

Το Sinatra είναι ένα cozy και πολύ αγαπησιάρικο cafe brunch cocktail & shisha bar, που σίγουρα θα σε μαγνητίσει με την πρώτη ματιά. Ο παραμυθένιος διάκοσμος του με τα αμέτρητα λουλούδια, τους μονόκερους και τα φλαμίνγκο φτιάχνουν έναν ονειρικό χώρο που σίγουρα δε θα βρεις αλλού και σίγουρα αξίζει να τον δεις.

 

 

Μαζί σας από νωρίς με πεντανόστιμες επιλογές για πρωινό αλλά και brunch, συνοδευόμενα από προσεγμένο καφέ, και συνεχίζει μέσα στη μέρα με αρκετές ακόμα γευστικές προτάσεις για την καθιερωμένη λιγούρα πριν ή μετά την παραλία. Ομελέτες, λαχταριστά pancakes, club sandwich και το πιο ζουμερό burger είναι μερικές από τις επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις!

 

 

Όσο πέφτει το σούρουπο ο mixologist προετοιμάζει τα υλικά, οι μουσικές μεταδίδουν το ανάλογο feeling και πριν το καταλάβεις έχεις βρεθεί σε ένα μαγικό cocktail bar.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

Επέλεξε από τη λίστα των μοναδικών signature cocktails του Sinatra, ή απλά αφέσου στις εμπνεύσεις των παιδιών. Άραξε να ακούσεις τις μουσικές σου, χαλάρωσε, πάρε και έναν ναργιλέ αν θες να «χαθείς» ακόμα περισσότερο και ζήσε μια μαγική βραδιά στο πιο ειδυλλιακό spot της Αγίας Μαρίνας!

 

 

 

Fb: Sinatra All Day Destination Agia Marina Chania
Insta: sinatra_agiamarina_chq