Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας οι Άγριες Μέλισσες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης (7/7) με διπλό επεισόδιο, βάζοντας «φωτιά» στην τηλεθέαση, αλλά και το Twitter

 

 

Φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Πέμπτης (7/7) μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο, το οποίο καθήλωσε τους τηλεθεατές, κάτι που φάνηκε τόσο από την τηλεθέαση που συγκέντρωσε η σειρά όσο και από τα χιλιάδες tweets που έπεσαν βροχή στο Twitter.

Όσον αφορά την τηλεθέαση οι Άγριες Μέλισσες κέρδισαν την πρωτιά και στις δύο κατηγορίες κοινού. Αναλυτικότερα, στο γενικό σύνολο, σημείωσαν 36,7% αγγίζοντας μέχρι και 43,1% στο τελευταίο τέταρτο (23.30 – 23.45), ενώ στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσαν 33,3%, αγγίζοντας το 38,7% στο τελευταίο τέταρτο, ρίχνοντας την αυλαία θριαμβευτικά μετά από τρία χρόνια επιτυχίας.

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στο τελευταίο διπλό επεισόδιο με τον Δούκα να πέφτει νεκρός από τους ανθρώπους του Ακύλα, ενώ στη συνέχεια εκείνος βρίσκει το θάνατο από το χέρι του Μελέτη. Ο θάνατος του Μελέτη, αλλά και η κατάρρευση της Μυρσίνης στο άκουσμα του θανάτου του Δούκα ήταν μόνο μερικές από τις σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αποθέωσε τους ηθοποιούς στο Twitter για τις ερμηνείες τους.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)
Πηγή: reader.gr