Η παρουσιάστρια σχολίασε στον αέρα της εκπομπής τον φημολογούμενο χωρισμό της διάσημης Instagrammer με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

 

Τα unfollow μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν φουντώσει τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε η είδηση, δεκάδες δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνισή τους, με την Ιωάννα Τούνη να ζητά μέσω του Instagram να μην ασχολούνται με τη ζωή της, ενώ δήλωσε πως θα μιλήσει εκείνη για ό,τι συμβαίνει, όταν το αποφασίσει.

Στην εκπομπή «Love It» η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει με την ομάδα της όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη και τόνισε πως η δημοφιλής Instagrammer έχει δημιουργήσει μια ανισσοροπία με τη στάση της.

 

 

«Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από τη ζωή τους γενικά, ακόμα και για ψύλλου πήδημα, δημιουργείται μια ανισσοροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια, γιατί εσύ δεν έχεις θέσει όρια και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα και να είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς να μαζέψεις εύκολα την κατάσταση και παρόλα αυτά, περιμένεις οι άλλοι να μην μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την κατάσταση αυτή. Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί».

 

Πηγή: protothema.gr