Σύσσωμη η οικογένεια της τραγουδίστριας έδωσε το παρών στο Θέατρο Άλσος, για να την απολαύσει επί σκηνής – Τραγούδησε μαζί της η αδερφή της

 

 

Οικογενειακή υπόθεση αποδείχθηκε η συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεσήκωσε για ακόμα μία φορά το κοινό που βρέθηκε εκεί για να ακούσει τις επιτυχίες της και του επιφύλασσε μια έκπληξη. Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, η Άννα Βίσση ανέβασε ολόκληρη σχεδόν την οικογένειά της στη σκηνή.

Πρώτος, ο εγγονός της, Νίκος, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα με τη μητέρα του Σοφία Καρβέλα, ανέβηκε πρώτος στη σκηνή για το τραγούδι «Δώδεκα», ενώ στη συνέχεια και η αδερφή της Λία, ξεσήκωσε μαζί της τους θαυμαστές.

Πρόκειται ίσως, από τις συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της Άννας Βίσση, καθώς το κέφι ήταν αστείρευτο, όπως και η ενέργεια της τραγουδίστριας, η οποία είχε τη χαρά να τραγουδήσει δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης  Το Isola Seaside Restaurant είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

 

Δείτε βίντεο:

@yourtipstergr Η αποψινή sold out συναυλία της Άννας Βίσση ήταν οικογενειακή υπόθεση. Εκεί ο εγγονός της, Νίκος, η κόρη της, Σοφία, ο Νίκος Καρβέλας αλλά και η αδερφή της, Λία. (αποσπάσματα από τα social media) #annavissi ♬ original sound – YourTipsterGR

 

Πηγή: protothema.gr