Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Emily Ratajkowski αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Sebastian Bear-McClard έπειτα από 4 χρόνια που είναι παντρεμένοι – «Την έχει απατήσει πολλές φορές», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού

 

 

Τέλος στον γάμο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής και μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού. Οι φήμες περί χωρισμού είχαν αρχίσει εδώ και μέρες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τους δυο τους ωστόσο να κρατούν σιγήν ιχθύος. Άτομο όμως που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον της 31χρονης επιβεβαίωσε το διαζύγιο του ζευγαριού μιλώντας στο περιοδικό People.

 

 

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ φαίνεται ότι έφτασαν στο διαζύγιο μετά τις απιστίες του. «Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας κατά συρροή απατεώντας», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six. «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εμ. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά» είπε η πηγή και πρόσθεσε ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν επίσημα κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

Οι φήμες χωρισμού για το ζευγάρι ξεκίνησαν όταν το μοντέλο «πιάστηκε» από φωτογράφους να κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα της κάτι που συμβαίνει και σε όλες τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram.

 

Πηγή: reader.gr