Ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Eλενας Γαλύφα στο GNTM – 21 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, οι δυο εκ των οποίων είναι μητέρα και κόρη – Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Το ανανεωμένο GNTM επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας με αρκετές αλλαγές, καθώς φέτος θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο ριάλιτι μόδας (σ.σ. τις δύο τελευταίες σεζόν συμμετείχαν και άντρες) ηλικίας 18 έως 88 ετών, ενώ στην κριτική επέστρεψε και η Βίκυ Καγιά. Τα γυρίσματα του φετινού «Greece’s Next Top Model» έχουν ξεκινήσει και μάλιστα βρίσκονται και σε προχωρημένο στάδιο, αφού ήρθαν στο φως μερικά από τα ονόματα των γυναικών που συμμετέχουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Οpen Weekend» αποκάλυψε ποιες είναι οι πρώτες κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν από τις οντισιόν στην επόμενη φάση. Στο σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε ότι στο σπίτι του GNTM έχουν μπει ήδη 21 κορίτσια. Τρεις από αυτές είναι: η Μικαέλα Νόβακ Μάρλι η οποία είναι 47 ετών, η Μάρα Μάρλι κόρη της Μικαέλα Νόβακ Μάρλι και η Αλεξία Τράικο η οποία είναι επαγγελματίας μοντέλο.

Διαβάστε επίσης  Μαγειρείο "Ρίζες": Γεύση που κρατά από το 1955!

 

 

 

GNTM: Τέλος Χατζηπαντελή και Γαλύφα

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και της Ελενας Γαλύφα στο ριάλιτι μοντέλων έχουν ολοκληρωθεί. Οι νέοι κριτές που θα δούμε, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι η Μαίρη Βυτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας.

 

Πηγή: reader.gr