“co-ordinate” σημαίνει «συνδυάζω» και αναφέρεται στα ρούχα-σετ.Τα co-ords ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του ’50, υποστηριζόμενη από γυναίκες που ήθελαν κάθε φορά να δημιουργήσουν πολύ θηλυκά σύνολα.

 

 

Ξέρω σίγουρα κάποιες μέρες της εβδομάδας αναρωτιέσαι τι να φορέσω σήμερα???

 

Σετ η πιο super λύση για να έχεις ένα καλόγουστο outfit…

 

co-ordinate” σημαίνει «συνδυάζω» και αναφέρεται στα ρούχα-σετ.Τα co-ords ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του ’50, υποστηριζόμενη από γυναίκες που ήθελαν κάθε φορά να δημιουργήσουν πολύ θηλυκά σύνολα.

 

Τα γυναικεία σετ ρούχων αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να ντυθείς και φυσικά να ξεκινήσεις όμορφα και στιλάτα την ημέρα σου. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι και σου δίνουν μεγάλες δόσεις χαράς, για να συνεχίσεις να νιώθεις όμορφα μέσα στα ρούχα σου!

 

Πάντα υπάρχουν κάποιοι μικροί κανόνες όσον αφορά τα σέτ και τι να προσέξεις .

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Αρχικά πρόσεξε τίς υφές και τα χρώματα να είναι ίδιες, καθώς επίσης τα μοτίβα στο σύνολο. Με μία αναδρομή στα ‘90s μπορούμε εύκολα να το παρατηρήσουμε, αφού αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες μιας και αποτελεί μια ακρως stylish πρόταση.

Για να απογειώσεις το style σου, δώσε έμφαση στα αξεσουάρ. Βάση του χρωματικού πίνακα και των κανόνων της χρωματολογίας που έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα τεύχη, μπορείς να καταλάβεις ότι οι αντιθέσεις, αλλά και η συνέχεια ίδιων αποχρώσεων δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο .

Έχε στο νου σου να κλέβεις από τις χρωματικές λεπτομέρειες των μοτίβων που διαθέτει το σετ και να τις τοποθετείς στα αξεσουάρ σου .

 

Είτε συνδυάσεις φούστες ή σορτς με ασορτί croptops, είτε φαρδιές παντελόνες με bralettes, είναι ένα outfit που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις – από τις casual βόλτες μέχρι και σε κάποιο γάμο ή βάπτιση.

 

Δημιούργησε co-ords και θα με θυμηθείς όταν όλοι θα θαυμάζουν το πόσο όμορφη δείχνεις !!

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ

 

#yourstylepath

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη