Το #imperiallounge πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του και πλέον σας υποδέχεται καθημερινά στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του! Ένα all day cafe shisha bar στη καρδία της πόλης, ήρθε για να γίνει το αγαπημένο coffeebreak spot σας!

 

 

Η αρχή γίνεται με το που εισέρχεσαι στον εντυπωσιακό χώρο, όπου ο πελάτης είναι στο επίκεντρο και αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή την πραγματική έννοια της λέξης “lounge“.

 

 

Εκτός από αυτό όμως, είναι όπως είπαμε και all day cafe shisha bar. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλη τη διάρκεια της μέρας..αλλά και της νύχτας!

Από νωρίς το πρωί για εξαιρετικό πρωινό, συνεχίζοντας για brunch ή lunch break η απλά για να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα ξεχωριστό γλυκό, ο ολοκαίνουργιος κατάλογος θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Και όταν θα έρθει η ώρα για τις βραδινές ανησυχίες, το bar σας περιμένει για το αγαπημένο σας ποτό ή για να δοκιμάσετε κάποιο από τα signature cocktails με την υπογραφή του expert @alex.finos!

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε το Shisha bar, ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ναργιλέ με μεγάλη ποικιλία και με ξεχωριστές και πλούσιες γεύσεις!

Αν όλα τα παραπάνω δε σας αρκούν να το επισκεφτείτε, μια βόλτα από την Κισσάμου 122 θα σας δώσει σίγουρα κάποιο λόγο που θα γίνει το αγάπημένο σας spot!

 

 

Fb: Imperial lounge
Insta: the.imperial.lounge