Οι ετοιμασίες για το Chania Beach Party, το μεγαλύτερο beach party της Κρήτης και ένα από τα τρία μεγαλύτερα της Ελλάδας, έχουν μπει στη τελική ευθεία, μιας και απομένουν μόνο λίγες μέρες για να υποδεχτεί τους χιλιάδες φίλους του, για να γιορτάσουν μαζί τα 10 χρόνια παρουσίας του event.

Οι ευχές των διάσημων djs από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, δίνουν ξεχωριστή σημασία στο event. Ήδη οι ευχές των Gregor Salto, Federico Scavo, Andrez P, DIvolly & Markward και άλλων σπουδαίων djs έχουν προβληθεί στα social media, ενώ αναμένονται και άλλα μέχρι την ημέρα του event.

 

Όσο για το Chania Beach Fashion, η φετινή παραγωγή θα έχει οικολογικό χαρακτήρα, μιας και η stylist Κατερίνα Παθιακάκη και όλοι οι συμμετέχοντες, έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν ένα ECO FASHION STYLE.

Τέλος, επικρατεί πυρετός προετοιμασιών για την ολοκλήρωση των σκηνικών που θα πλαισιώσουν το event. Τα σκηνικά που έρχονται να συμπληρωθούν στα ήδη υπάρχοντα σκηνικά θα ταξιδέψουν τους φίλους του CBP σε ένα μέρος, βγαλμένο από άλλη εποχή.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Σε δηλώσεις του, στην προσωπική του σελίδα ο διοργανωτής του Chania Beach Party, Ανδρέας Γαρυφαλής, προετοίμασε το κοινό για μία πρωτόγνωρη εμπειρία, που μένει να επιβεβαιωθεί τη Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στις 7 το απόγευμα που θα ανοίξουν οι πόρτες του Sapel, Αγία Μαρίνα.

 

https://www.facebook.com/andreasondecks.andreasgarifalis/videos/450617373627649

 

Ως τότε κάντε τη κράτηση σας (τηλ.6979115513) για να απολαύσετε εσείς και η παρέα σας την πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Το Chania Beach Party γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας και υπόσχεται ένα show που όμοιο του δεν έχει δει το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες www.chaniabeachparty.com

Αγορά εισιτηρίων προπώλησης 10€

https://www.viva.gr/tickets/festival/chania-beach-party-2022/?fbclid=IwAR0yDczsyyK7lRuVub61Rrq3BBBrxAIFwMsmHlwTZMsY0JWRKgYUXlvnuqc#organizer

Εισιτήρια θα βρείτε και στην είσοδο του Sapel με 10€