Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το «Κέντρο Αθηνών», ανεβάζοντας βίντεο όπου τραγουδάει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, «Ποτέ» και ανακοινώνοντας πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα

 

Το πολυαναμενόμενο σχήμα με τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών» ναυάγησε με τον πρώτο να αποχωρεί, ύστερα από έντονη φημολογία για διαφωνίες στη μαρκίζα αρχικά, αλλά και στο χρόνο παραμονής του καθενός στη σκηνή αν και ο Διονύσης Σχοινάς εξήγησε μέσω Instagram ότι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του ήταν το γεγονός ότι η sold out πρεμιέρα τους αναβλήθηκε δύο φορές χωρίς ο ίδιος να ειδοποιηθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε τη δική του «απάντηση», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε βίντεο στο προφίλ του στο Instagram όπου τραγουδάει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, το «Ποτέ», στέλνοντας στο τέλος το δικό του μήνυμα. «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο που ανέβασε, ανακοινώνοντας πως η πρεμιέρα του θα γίνει τελικά στις 29 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι μόνος του ή εάν κάποιος άλλος τραγουδιστής θα πάρει τη θέση του Διονύση Σχοινά.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

 

 

Πηγή: reader.gr