Η σειρά «Γλυκάνισος» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και οι χρήστες του Twitter ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο και να κάνουν τα σχόλιά τους, κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για τις δυνατές σκηνές της σειράς που τους καθήλωσαν, τις ερμηνείες, τα πλάνα αλλά και το σενάριο.

 

 

Βραδιά γεμάτη πρεμιέρες ήταν η χθεσινή (19/9) και ανάμεσα στις σειρές που προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό «αέρα» ήταν και ο «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ.

 

Στον Γλυκάνισο δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ; Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον. Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια.
Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει…

 

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και οι χρήστες του Twitter ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο και να κάνουν τα σχόλιά τους, κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για τις δυνατές σκηνές της σειράς που τους καθήλωσαν, τις ερμηνείες, τα πλάνα αλλά και το σενάριο.

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..
Πηγή: reader.gr