Η Moon World Resorts Inc θέλει να δημιουργήσει ένα θέρετρο που θα προσελκύει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

 

Το φεγγάρι στη γη θέλουν να κατεβάσουν στο Ντουμπάι και από ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τα καταφέρουν. Συγκεκριμένα, μια καναδική αρχιτεκτονική εταιρία, η Moon World Resorts Inc θέλει να επενδύσει περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα θέρετρο που θα προσελκύει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

 

Τι θα περιλαμβάνει το πρότζεκτ

To έργο θα περιλαμβάνει κέντρο ευεξίας και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ενώ θα υπάρχει εξειδικευμένα κέντρα γνώσης με αντικείμενα όπως ο διαστημικός τουρισμός, η φιλοξενία και η τεχνολογία και πολλά άλλα. Όλα αυτά μέσα στο… φεγγάρι.

Οι ιδιωτικές βίλες που στεγάζονται στη δισκοειδή υπερκατασκευή του κεντρικού κτιρίου μπορούν να κρατηθούν ή να αγοραστούν, με την τελευταία επιλογή να παρέχει στους αγοραστές πρόσβαση σε ένα κλαμπ μόνο για μέλη. Άλλες παροχές θα περιλαμβάνουν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κέντρο εκδηλώσεων, δημόσιο σαλόνι, κέντρο σπα και ακόμη και ένα εσωτερικό “λεωφορείο του φεγγαριού” που μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλη την ιδιοκτησία.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Η επιφάνεια των δέκα στρεμμάτων της δομής του φεγγαριού θα περιλαμβάνει επίσης μια “σεληνιακή αποικία” και θα απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν μια οικονομικά προσιτή πρόσβαση στον διαστημικό τουρισμό. Κάτι σαν προσομοίωση. Αντί να πάνε στο φεγγάρι στο διάστημα, να πάνε στο φεγγάρι στο Ντουμπάι.

Το Moon Dubai θα επηρεάσει σημαντικά κάθε πτυχή της οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως τον τουρισμό, τις μεταφορές, τα εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, τις υποδομές, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την αεροπορία και το διάστημα, την ενέργεια, τη γεωργία, την τεχνολογία και φυσικά την εκπαίδευση“, αναφέρουν οι συνιδρυτές Sandra G. Matthews και Michael R. Henderson, σε ανακοίνωση τύπου σύμφωνα με το Arabian Business.

H Matthews τονίζει ακόμη ότιθα είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σύγχρονο τουριστικό έργο στην περιοχή, διπλασιάζοντας τις ετήσιες τουριστικές επισκέψεις στο Ντουμπάι με βάση την παγκόσμια απήχηση, την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος και τις μοναδικές πολλαπλές ολοκληρωμένες προσφορές“.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Από την πλευρά του ο Michael R. Henderson είπε:Το Moon Dubai θα είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σύγχρονο τουριστικό έργο σε ολόκληρη την περιοχή, διπλασιάζοντας τις ετήσιες τουριστικές επισκέψεις στο Ντουμπάι. Με βάση την παγκόσμια απήχησή του, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τις μοναδικές πολλαπλές ολοκληρωμένες προσφορές του“.

 

Πηγή: esquire.com.gr