Τι σχέση θα έχει το Cobra Kai με το νέο sequel, 12 χρόνια μετά την ταινία του Jackie Chan;

 

Και εκεί που στο Valley γινόταν ο κακός χαμός με την έλευση της 5ης σεζόν του Cobra Kai, έσκασε αυτή η είδηση για να σοκάρει τους καρατέκα φανς σε όλον τον κόσμο. Η Sony Pictures ανακοίνωσε νέα ταινία Karate Kid για το 2024, όμως τα προβλήματα είναι πολλά. Και εξηγούμαστε.

 

Τι έχει να πει το Cobra Kai για το Karate Kid

Η νέα ταινία δεν θα έχει καμία όπως φαίνεται σχέση με την τηλεοπτική σειρά, ενώ καμία λεπτομέρεια για το σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Αυτό που για την ώρα ξέρουμε όμως είναι ότι ο συνδημιουργός του Cobra Kai, Jon Hurwitz πιάστηκε πιθανότητα εξαπίνης για την κυκλοφορία της νέας ταινίας.

Στο Twitter έγραψε συγκεκριμένα: “Τα παιδιά και εγώ θα θέλαμε πολύ να κάνουμε ταινίες Karate Kid και Cobra Kai και ελπίζουμε να το κάνουμε κάποια μέρα. Αλλά αυτή δεν είναι από εμάς ή δεν επικεντρώνεται στο καστ του Cobra Kai. Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτήν, αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

 

Το νέο project θα είναι η έκτη παραγωγή της μακρόχρονης σειράς ταινιών Karate Kid, η οποία ξεκίνησε το 1984. Η πιο πρόσφατη ταινία κυκλοφόρησε το 2010 με πρωταγωνιστές τον Jaden Smith και τον Jackie Chan, λαμβάνοντας αρκετά θετικές κριτικές και αποφέροντας 359 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Όσον αφορά το Cobra Kai, η πέμπτη σεζόν βρίσκεται φυσικά στα δημοφιλέστερα του Netflix, καθώς έχουν επιστρέψει οι Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka), όπως επίσης και ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith) από το Karate Kid: Part III.

 

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά All Valley, η 5η σεζόν βρίσκει τον Terry Silver να επεκτείνει την αυτοκρατορία της Cobra Kai και να προσπαθεί να κάνει το στυλ του καράτε “No Mercy” το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Με τον Kreese πίσω από τα κάγκελα και τον Johnny Lawrence να αφήνει στην άκρη το καράτε για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε, ο Daniel LaRusso πρέπει να ζητήσει βοήθεια από έναν παλιό φίλο.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Πηγή: esquire.com.gr