Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έλαβαν δύο εξώδικα μετά τη ρήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη και φαίνεται πως οι διαφορές τους θα λυθούν στα δικαστήρια – Το ζευγάρι καλείται να πληρώσει 60.000 ευρώ – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου

 

Εξώδικα κατά του Διονύση Σχοινά και κατά της συζύγου του Καίτης Γαρμπή έστειλε το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόνταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο επιχειρηματίας ζητά από το ζευγάρι 60.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε την Τετάρτη (21/9) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που στάλθηκε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά αλλά και την Καίτη Γαρμπή. Ο Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόνταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα. «Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» ανέφερε ο δικηγόρος εστιάζοντας στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα. Μιλώντας για το εξώδικο το οποίο στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή ο δικηγόρος διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

 

 

Εστιάζοντας στους λόγους διάλυσης της συνεργασίας ο κύριος Αγαπηνός σχολίασε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

 

Πηγή: reader.gr