Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έλαβαν δύο εξώδικα μετά τη ρήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη και φαίνεται πως οι διαφορές τους θα λυθούν στα δικαστήρια – Το ζευγάρι καλείται να πληρώσει 60.000 ευρώ – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου

 

Εξώδικα κατά του Διονύση Σχοινά και κατά της συζύγου του Καίτης Γαρμπή έστειλε το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόνταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο επιχειρηματίας ζητά από το ζευγάρι 60.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε την Τετάρτη (21/9) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που στάλθηκε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά αλλά και την Καίτη Γαρμπή. Ο Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόνταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα. «Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Ευθύνη συνεπιβάτη - by GAS Motosport Culture

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» ανέφερε ο δικηγόρος εστιάζοντας στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα. Μιλώντας για το εξώδικο το οποίο στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή ο δικηγόρος διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

 

 

Εστιάζοντας στους λόγους διάλυσης της συνεργασίας ο κύριος Αγαπηνός σχολίασε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 782: Οι γιορτές των δεύτερων ευκαιριών!

 

Πηγή: reader.gr