Μετά το εξώδικο 60.000 ευρώ κατά του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, έρχεται αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και βλάβη από τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου όπου θα εμφανιζόταν ο Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη

 

Μετά τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές και τον Διονύση Σχοινά, ενώ στην κόντρα εμπλέκεται μπήκε πλέον και η Καίτη Γαρμπή. Ο επιχειρηματίας έστειλε δύο εξώδικα ύψους 60.000 ευρώ κατά του ζευγαριού ζητώντας 40.000 ευρώ από τον Διονύση Σχοινά και 20.000 ευρώ από την Καίτη Γαρμπή, κάνοντας λόγο για αμοιβές που είχαν προεισπραχθεί. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Αγαπηνός, αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day ότι ο επιχειρηματίας ετοιμάζει αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ και εξήγησε για ποιο λόγο εστάλη εξώδικο και στην Καίτη Γαρμπή.

«Υπήρξαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα που είχε κατασκευαστεί για τη γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας που τον εμφάνιζε υποδεέστερο σε σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη, κατά τον Διονύση Σχοινά. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα, έτυχε της απόλυτης έγκρισης του Διονύση Σχοινά και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης δήλωσε ασθένεια και στην πρεμιέρα απλά δεν προσήλθε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αγαπηνός και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 786: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή…για όλους!

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα έσοδα, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000 ευρώ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Ο επιχειρηματίας αξιώνει 20.000€ από την κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά.

Η επιχείρηση κινήθηκε νομικά και ζητά και από τους δύο καλλιτέχνες τα ποσά. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι υπάρχουν βαρύτατες συμβατικές παραβάσεις του κ. Σχοινά, οι οποίες εκθέτουν την επιχείρηση σε μεγάλο κίνδυνο, ακόμα και τον κίνδυνο απώλειας της χειμερινής περιόδου και πλέον είναι αρμόδια τα δικαστήρια να κρίνουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης».

Τέλος, ο Νίκος Αγαπηνός συμπλήρωσε ότι «Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα της επιχείρησης την αντίστοιχη περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, όμως, όλες οι κλήσεις έμειναν αναπάντητες».

Διαβάστε επίσης  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα "Κρεοπωλεία Μπούρμπος"

 

Πηγή: reader.gr