Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπιασε κορυφή στο Top-100 των αθλητών της σεζόν 2022-2023 στο NBA, σύμφωνα με το ESPN. Στο Νο2 ο Νίκολα Γιόκιτς.

 

Η κορυφή αναγράφει ένα όνομα: «Γιάννης Αντετοκούνμπο»! Ο Greek Freak είναι ο κορυφαίος παίκτης στο NBA, για τη σεζόν 2022-2023, σύμφωνα με το ESPN.

Το αμερικανικό δίκτυο αποκάλυπτε σε μικρά ή μεγαλύτερα κομμάτια τη λίστα με τους κορυφαίους 100. Την Πέμπτη (22/9) τοποθέτησε τον Κέβιν Ντουράντ στο Νο8 και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Νο6, προκαλώντας μπόλικη γκρίνια.

 

 

Ωστόσο, και οι τελευταίες πέντε θέσεις διαθέτουν τη δική τους ίντριγκα. Ο πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και MVP των τελικών, Στεφ Κάρι βρέθηκε στην 5η θέση, την οποία κατείχε και πέρσι, προερχόμενος από μία σεζόν καταστροφική με τους Γουόριορς.

 

Αντετοκούνμπο, ο κορυφαίος!

Στην 4η θέση τοποθετήθηκε ο Τζοέλ Εμπίντ, από την που κατείχε μία σεζόν νωρίτερα. Ενώ η πρώτη τριάδα είναι ευρωπαϊκή υπόθεση.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Στο Νο3 είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, κερδίζοντας μία θέση σε σχέση με το 2021-2022, ενώ στη 2η θέση είναι ο εν ενεργεία MVP, Νίκολα Γιόκιτς (πέρσι στο Νο6).

Και ο Giannis κέρδισε μία θέση και από το Νο2 πέρσι, βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου και του NBA!

Σύμφωνα με το ESPN, «Κανείς παίκτης στο NBA δεν μπορεί να αντιγράψει τον αντίκτυπο που έχει και στις δύο πλευρές του παρκέ».

 

Το TOP-10 του ESPN

 

1.Γιάννης Αντετοκούνμπο
2.Νίκολα Γιόκιτς
3.Λούκα Ντόντσιτς
4.Τζοέλ Εμπίντ
5.Στεφ Κάρι
6.ΛεΜπρόν Τζέιμς
7.Τζέισον Τέιτουμ
8.Κέβιν Ντουράντ
9.Τζα Μοράντ
10.Ντέβιν Μπούκερ

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus