Σε μια νέα γωνιά της πόλης ήρθε ένα food spot που μας υπενθυμίζει ότι το σάντουιτς μπορεί να γίνει γευστική εμπειρία. Ξεχωριστή. Απολαυστική.

 

Σάντουιτς. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου που πεινάει και θέλει κάτι εύκολο και γρήγορο. Πράγμα βέβαια που κάνει το σάντουιτς να χάνει την αίγλη του σα φαγητό. Αυτό όμως πλέον έχει αλλάξει. Σε μια νέα γωνιά της πόλης ήρθε ένα food spot που μας υπενθυμίζει ότι το σάντουιτς μπορεί να γίνει γευστική εμπειρία. Ξεχωριστή. Απολαυστική.

 

Αρκεί να υπάρχει φαντασία, μεράκι και τα σωστά υλικά. Όλα αυτά που χρησιμοποιεί το Brigandino δηλαδή για να σας προσφέρει ίσως το καλύτερο σάντουιτς που μπορείτε να φάτε εκεί έξω. Και βέβαια δε θα βρείτε μόνο αυτό, αλλά και εξαιρετικό καφέ, χυμούς και smoothies, κάνοντας το μια εξαιρετική επιλογή για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, είτε πρόκειται για λιγούρα είτε απλά για ένα day break, το Brigandino sandwich shop στην Δασκαλογιάννη 66 έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι η πρώτη σας επιλογή! Δοκιμάστε το!

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

 

 

 

Fb:  Brigandino sandwich shop
Insta:  Brigandino_sandwich_shop