Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ χάρισε γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό

 

Στην κορυφή του Twitter σκαρφάλωσαν «Τα Νούμερα» από το πρώτο λεπτό προβολής του δεύτερου επεισοδίου. Το κοινό που από το πρώτο επεισόδιο έδειξε να αγκαλιάζει τη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ του Φοίβου Δεληβοριά περίμενε πώς και πώς το νέο επεισόδιο με guest τη Νατάσα Μπιφίλιου και το Twitter πλημμύρισε από σχόλια.

Η τραγουδίστρια δεν έκανε έναν οποιονδήποτε ρόλο αλλά αυτοτρολαρίστηκε καθώς τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί επιθέσεις ότι ανήκει στην Αριστερά λόγω των απόψεων που έχει εκφράσει.

Έτσι, στη σειρά πήγε τον χαρακτήρα της στα άκρα, έγινε «κόκκινη» συντρόφισσα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό.

 

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε τα καλύτερα tweets για τη Νατάσα Μποφίλιου

 

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Εκτός από τη Νατάσα Μποφίλιου και η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο. Η παρουσιάστρια που από φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη κλήθηκε να υποδυθεί τον εαυτό της και να συναντηθεί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό σε μια απολαυστική σκηνή για το… πρωινάδικο που, αρχικά, ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να παρεβρεθεί! Για αυτό και η παρουσιάστρια βρέθηκε στην «μάντρα» για μια ξεχωριστή συνέντευξη.

 

 

 

«Οπότε, Φοίβο μου, τι σημαίνει για σένα αυτό το νέο ξεκίνημα;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά και η συνέντευξη ξεκίνησε στο καμαρίνι το Φοίβου Δεληβοριά. Αν και την ομαλή ροή διέκοψε αρχικά η διαδήλωση που γινόταν έξω από το μαγαζί, με φωνές και πλακάτ, ακολούθησε η… ομιλία του πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ η οποία και ανάγκασε την ΕΡΤ νια διακόψει, πράγματι, την ροή του επεισοδίου.

 

Τι είναι «Τα Νούμερα»

Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία που βασίζεται σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η οποία παντρεύει την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση. Πέρα από το βασικό θίασο, σε κάθε επεισόδιο της σειράς βλέπουμε και πολλούς guest καλεσμένους.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Πηγή: protothema.gr