Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ και την Εμιλι Ραταϊκόφσκι να είναι μαζί, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα… Bratajkowski. Πρόσωπο που γνωρίζει όμως καλά όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ δήλωσε:«Μείνετε συντονισμένοι»

 

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ και την Εμιλι Ραταϊκόφσκι να είναι ζευγάρι, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν γίνει ακόμα… Bratajkowski, με το Page Six να σημειώνει ότι δεν έχουν γίνει ακόμη ζευγάρι.

Πρόσωπο που γνωρίζει καλά όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ δήλωσε: «Οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν βγαίνει με καμία. Τον είδαν δύο φορές μαζί με την Ραταϊκόφσκι». Δεν είναι σαφές πότε σταμάτησαν οι συναντήσεις μεταξύ του Πιτ και της Έμιλι, αναφέρει το Page Six και προσθέτει ότι ο Πιτ έχει επίσης «θεαθεί και με άλλες κοπέλες» τους τελευταίους μήνες και ότι δεν είναι ζευγάρι με καμία συγκεκριμένα. Ωστόσο, προσθέτει υπαινικτικά: «Μείνετε συντονισμένοι»…

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Ο Πιτ εξακολουθεί να βιώνει το φαινομενικά ατελείωτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Ραταϊκόφσκι χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, 41 ετών, αφού φέρεται να την απάτησε. Ο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ δεν έχει σχολιάσει δημόσια τους ισχυρισμούς περί απιστίας. Η Ραταϊκόφσκι, συγγραφέας του βιβλίου «My Body», αυτοχαρακτηρίστηκε σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok ως «single που σκέφτεται ραντεβού και άλλα πράγματα».

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα σενάρια για την ερωτική ζωή του Μπραντ Πιτ. Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι βγαίνει με την τραγουδίστρια Lykke Li, και τις ηθοποιούς Alia Shawkat και Andra Day. Όμως, όλες οι φήμες για όλες αυτές τις σχέσεις έχουν διαψευστεί.

 

 

Πηγή: reader.gr