Με παράδοση που κρατάει από το 1955, το «Μαγειρείο ΡΙΖΕΣ» σας παρουσιάζει παραδοσιακές γεύσεις με την πιο ντόπια και υγιεινή προσέγγιση, που για όλους είναι απαραίτητη για την εποχή που ζούμε

 

Αν είστε από αυτούς που αγαπάνε το καλομαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό, τότε σίγουρα ο δρόμος σας έχει βγάλει μια φορά από την Κόρακα 21. Εκεί βρίσκεται το «Μαγειρείο ΡΙΖΕΣ», που πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση του χώρου του με γνώμονα αυτή ακριβώς την αγάπη.

 

 

Με παράδοση που κρατάει από το 1955, σας παρουσιάζει παραδοσιακές γεύσεις με την πιο ντόπια και υγιεινή προσέγγιση, που για όλους είναι απαραίτητη για την εποχή που ζούμε. Μέλημα του «Μαγειρείου ΡΙΖΕΣ» είναι η συλλογή φρέσκων λαχανικών καθώς και η βέλτιστη ποιοτικά επιλογή κρεάτων και πουλερικών. Και φυσικά, στην προσπάθεια τους αυτή να συλλέξουν καθημερινά την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη, οι συνταγές τους διαφοροποιούνται σύμφωνα με την εποχή και το προϊόν.

 

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Στο «Μαγειρείο ΡΙΖΕΣ» μπορείς να μπεις στην κουζίνα και να διαλέξεις εσύ ο ίδιος το φαγητό που θες να απολαύσεις από τη βιτρίνα. Η επιλογή βέβαια δε θα είναι κάτι εύκολο αφού οι επιλογές είναι πολλές και εξίσου λαχταριστές. Χοιρινό με το σέλινο, μοσχάρι στιφάδο, γίγαντες και λαχταριστό μουσακά κάθε Πέμπτη είναι μόνο μερικές από αυτές που αν δοκιμάσετε σίγουρα θα τις ζητάτε!

 

 

 

Αν ακόμα δεν το έχετε δοκιμάσει, μια βόλτα από την Κόρακα 21 Δευτέρα με Σάββατο από τις 9 εως τις 17:00 θα σας πείσει για του λόγου το αληθές! Οι φοιτητές έχουν και έναν λόγο παραπάνω, καθώς έχουν έκπτωση 15%!

 

Fb: rizesgreekcuisine
Insta: rizes_greekcuisine