Εκτάκτως νέο επεισόδιο αύριο Σάββατο 01 Οκτωβρίου, στις 21:00

 

Υποκλίθηκε το Twitter στον Στέλιο Μάινα και την Όλγα Δαμάνη, για την ερμηνεία τους στο επεισόδιο της Πέμπτης στον «Σασμό».

Σε μια υπέροχη σκηνή γεμάτη συναίσθημα κι αλήθεια, η γιαγιά Ρηνιώ (Όλγα Δαμάνη) συναντά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια τον ανιψιό της, Παύλο Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας). Οι δυο τους, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, με την τρυφερότητα και την ευαισθησία της ερμηνείας τους.

 

Δείτε τις αντιδράσεις

 

Διαβάστε επίσης  Λαμπερά εγκαίνια για το SAVIN chania!

Εκτάκτως Σάββατο 01.10.2022 στις 21:00, με νέο επεισόδιο

Σάββατο 01 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 08

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων.

 

Πηγή: protothema.gr