Η φωτογράφιση που διακόπηκε για να ξεκινήσει η περιπέτεια και ο… χαμένος γιος της Χριστίνας Παππά

 

Με ανατροπές ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο του “Asia Express”, που έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star το βράδυ της Παρασκευής.

Όταν τα 9 ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και αυτόν που κατάφερε να πάρει την ασυλία, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι.

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει:

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

«Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

 

 

Η περιπέτεια στην Καμπότζη ξεκίνησε με τη φωτογράφιση των ζευγαριών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Πέτρος Πολυχρονίδης αιφνιδίασε τους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι αρχίζει εκείνη τη στιγμή, με τα άτομα της φρουράς να τους παίρνουν όλα τα προσωπικά αντικείμενα.

 

 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας η Χριστίνα Παππά έχασε τον γιο της, Δημήτρη και ξεκίνησε να τρέχει παντού και να φωνάζει το όνομα του. Κάποια στιγμή έπεσε πάνω στον Γιώργο Μαυρίδη και στη σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι την καθησύχασαν, καθώς της είπαν πως πριν από λίγο τον συνάντησαν.

 

 

Πηγή: protothema.gr