Μετά την είσοδο του Αλέξανδρου Κώτση, το βράδυ του Σαββάτου (1/10) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε στη βίλα του Love Island μια νέα παίκτρια, την εντυπωσιακή Ιωάννα Τζανή, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα των αγοριών, αλλά η είσοδός της δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τις υπόλοιπες κοπέλες

 

Μετά την είσοδο του Αλέξανδρου Κώτση το βράδυ της Παρασκευής (30/09) στο Love Island, μια νέα έκπληξη επεφύλασσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα αγόρια – αυτή τη φορά – του Love Island στο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο (1/10) αφού τους σύστησε μια νέα παίκτρια, την Ιωάννα, η οποία μπήκε στη βίλα για να διεκδικήσει και αυτή το ταίρι της.

«Έρχομαι στο Love Island αρχικά για να το ζήσω, να περάσω τέλεια. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αν τύχει και ερωτευτώ πολύ καλώς. Έχω δει τους παίκτες του Love Island και μπαίνω μέσα για να διεκδικήσω αυτόν που θέλω και αυτόν που θα με κερδίσει και θα με κυνηγήσει με τον πιο όμορφο τρόπο», δήλωσε με την είσοδό της στο παιχνίδι η Ιωάννα Τζανή.

Διαβάστε επίσης  Για εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο χρήμα ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης

 

 

Η νεαρή κοπέλα έχει καταγωγή από τη Μάνη και τα τελευταία εννέα χρόνια ζει στην Αθήνα, ενώ εργάζεται ως δημοσιογράφος. Αποκάλυψε δε στις αρχές του Σεπτεμβρίου μέσα σε μία εβδομάδα απολύθηκε από τη δουλειά της και χώρισε από τον σύντροφό της με τον οποίο ήταν μαζί οκτώ μήνες, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Μαρία, η οποία πέταξε το «καρφί» της: «Και αποφάσισε να έρθει στο Love Island; Πολύ τον ήθελε».

Πάντως, μπορεί τα κορίτσια να έδειξαν ότι δεν ενθουσιάζονται με τη νέα προσθήκη, όμως, τα έξι αγόρια εντυπωσιάστηκαν με την Ιωάννα και προσπάθησαν ο καθένας με τον τρόπο του να τη γνωρίσει καλύτερα και ορισμένοι να τη διεκδικήσουν. Από πλευράς της εκείνη δήλωσε ότι περισσότερο της αρέσουν ο Γιώργος Κόρκας και ο Βασίλης.

 

 

Πηγή: reader.gr