Η 1η σεζόν του The Rings of Power δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και το μυαλό όλων είναι ήδη στη 2η.

 

Για να είμαστε ειλικρινείς μετά την τεράστια επιτυχία του The Rings of Power, λίγοι ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν αν θα έχει δεύτερη σεζόν. Έτσι και αλλιώς το Prime Video από πολύ νωρίς είχε δείξει τις διαθέσεις του σχετικά. Το βασικό ερώτημα ήταν το πότε θα έχουμε τη δεύτερη σεζόν. Και η απάντηση είναι αυτή που όλοι οι fans θα θέλαμε να ακούσουμε. Άμεσα!

Το Prime Video όπως φαίνεται, θα προβάλλει το The Rings of Power για πολλά χρόνια ακόματουλάχιστον 4– και καθώς η πρώτη σεζόν φτάνει προς το τέλος της, και με την ολοκλήρωσή της, οι θεατές ήδη κοιτάζουν μπροστά για τη δεύτερη. Τα καλά νέα λοιπόν έφτασαν από το Λονδίνο, καθώς τα γυρίσματά της έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Τι θα μπορούσε να συμβεί στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power

Μέχρι στιγμής, μόνο μία λεπτομέρεια έχει επιβεβαιωθεί: Το Prime Video ανακοίνωσε ότι ο Círdan, ένα από τα παλαιότερα και σοφότερα ξωτικά, θα ενταχθεί στην ιστορία κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν. Παρόλο που ο ρόλος δεν έχει ακόμη οριστεί, ο Círdan έχει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Μέσης Γης, με το χάρισμα της πρόβλεψης που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

Όσο για το πού αλλού θα πάει η ιστορία, οι ιστορίες της Δεύτερης Εποχής του Tolkien προσφέρουν κάποιες ενδείξεις. Ο Payne και ο Patrick McKay έχουν δηλώσει ότι το Rings of Power θα παρακολουθήσει τέσσερα μεγάλα τόξα: την άνοδο του Sauron, τη σφυρηλάτηση των δαχτυλιδιών, την πτώση του Númenor και την Τελευταία Συμμαχία των Ξωτικών και των Ανθρώπων.

Η πρώτη σεζόν έχει δείξει κάποιες από αυτές τις πλοκές: ο Sauron είναι ξεκάθαρα στην ανάπτυξη, ο Celebrimbor ονειρεύεται περίπου, και η βασίλισσα Míriel έχει προβλέψει την πτώση του Númenor. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δεύτερη σεζόν θα απογειώσει αυτές τις ιστορίες.

 

Πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του The Rings of Power

Αν και δεν έχει καθοριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, φαίνεται ότι το Prime Video επιταχύνει την παραγωγή. “Η ομάδα παραγωγής εργάζεται τώρα για τη δεύτερη σεζόν“, δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios. “Θα τη βγάλουμε στον κόσμο το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα μεταξύ των σεζόν, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη εξίσου ψηλά. Οπότε θα χρειαστεί ό,τι χρειαστεί. Αλλά υπάρχει κάποια επείγουσα ανάγκη για να προχωρήσουμε γρήγορα, γι’ αυτό και τα παιδιά έγραφαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής τους. Κινούμαστε γρήγορα“.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: esquire.com.gr