Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο «Πρωινό μας» για το πλαφόν στις αμοιβές των παικτών στο Survivor All Star, ενώ το Breakfast @Star αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο πρώτοι που «έκλεισαν»

 

Το Survivor All Star ετοιμάζεται πυρετωδώς στον ΣΚΑΪ και την Πέμπτη (6/10) ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά ότι υπάρχει πλαφόν στις αμοιβές των παικτών, ενώ ανέφερε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες τους οποίους ήθελε η παραγωγή να «κλείσει» είναι θετικοί. Την ίδια στιγμή η εκπομπή «Breakfast @Star» αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Media και μένει μόνο να πέσουν οι υπογραφές. «Είμαστε στην εύρεση παικτών. Έχουν πέσει οι πρώτες υπογραφές. Η επιστροφή τους θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, το πώς να προσαρμοστούν και πάλι στις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες γνωρίζουν, αλλά και το να ανταγωνιστούν άτομα που τα έβλεπαν στην τηλεόραση», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός στο «Πρωινό μας».

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

 

Πρόσθεσε ότι «Υπάρχει μια προσυμφωνία με πολλά από τα άτομα, τα οποία έχουν βολιδοσκοπήσει. Το 75% των παικτών που ήθελε να δει η παραγωγή στο Survivor All Star έχει ήδη συμφωνήσει ή είναι θετικοί και πολύ κοντά στο να συμφωνήσει». Μάλιστα, ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορεί από το καλοκαίρι και θέλει όλους τους παίκτες να παίρνουν την ίδια αμοιβή σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους που υπήρχε ποικιλία στις αμοιβές των παικτών.

 

 

«Η αλήθεια υπάρχει πλαφόν. Το θέμα είναι το παιχνίδι να παιχτεί δίκαια. Επομένως, όλοι οι παίκτες πρέπει να πάρουν το ίδιο χρηματικό ποσό και να κατέβουν να αγωνιστούν», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε ονόματα στη Φαίη Σκορδά όσο και αν τον παρακαλούσε εκείνη, στο «Breakfast @Star», όμως, ακούστηκαν τα ονόματα των δύο παικτών που έδωσαν πρώτοι τα χέρια με την παραγωγή και θα τους δούμε στο Survivor All Star. Ηλίας Μπόγδανος και Στέλιος Χανταμπάκης είναι οι δύο παίκτες που θεωρείται βέβαιο πλέον ότι θα τους δούμε να ξαναταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Υπενθυμίζεται ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, να έχει συμφωνήσει με την παραγωγή αν και όχι για να αγωνίζεται στους στίβους μάχης, αλλά με διπλό ρόλο – έκπληξη. Θα αναλάβει ένα κομμάτι της παρουσίασης στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, ενώ θα είναι και coach ενθάρρυνσης των παικτών.

 

Πηγή: reader.gr