Κατά την έναρξη της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η παρουσιάστρια έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στους τηλεθεατές

 

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ημέρες μετά το δικαστήριο με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Υπενθυμίζεται πως το πρώην ζευγάρι κατέληξε στο δικαστήριο, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις και αρκέστηκε να στείλει ένα απλό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα, που λέει κι η Φαίη, ε; Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».

 

 

Το αίτημα του Μαραντίνη για συνεπιμέλεια

Πριν λίγες ημέρες, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο, με τον τραγουδιστή να κάνει αίτημα για συνεπιμέλεια. Αν μετά το αίτημά του, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T-Live» κι εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια.

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

 

 

Οι διάλογοι

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι από το δικαστήριο ήρθαν ξανά στην επιφάνεια και ακούστηκε ότι μετά τον χωρισμό τους, ο τραγουδιστής διεκδικούσε την τραπεζαρία, το ψυγείο και τον καναπέ από το σπίτι όπου διέμεναν ως ζευγάρι. Μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκαν οι διάλογοι και όσα κατέθεσαν τόσο οι πρώην σύζυγοι, όσο και ο πατέρας του τραγουδιστή.

 

Σίσσυ Χρηστίδου:

«Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει εκείνος ήρθε για να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλλει το ποσό της διατροφής. Ο Θοδωρής άλλαξε σπίτι, έκανε συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία, πήγε ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο. Το 2020 ο πατέρας μου είχε συνεισφέρει οικονομικά. Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας, σταμάτησε να καταβάλλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Τα έσοδά του ήταν περίπου 300.000 ευρώ. Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι΄ αυτή τη δικαστική διαμάχη. Την προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω για προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε. Και εγώ υπέγραψα».

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Θοδωρής Μαραντίνης:

«Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς, λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ. Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing μεταχειρισμένο και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ και τα ταξίδια που έχω κάνει με τα παιδιά μου».

 

Πατέρας Θοδωρή Μαραντίνη:

«Ο Θοδωρής έχει μια κληρονομιά από τους γονείς του να τηρεί τις συμφωνίες. Ξέμεινε από λεφτά την περίοδο της πανδημίας. Όλη η Ελλάδα είχε ξεμείνει. Δεν είχε. Του έδωσα και εγώ 10.000 ευρώ. Δεν ήταν από πρόθεση, ήταν από ανέχεια».

Για το αν στερήθηκαν τα εγγόνια του το 2020, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν είχαν να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ πανάκριβα κινητά. Την περίοδο της πανδημίας είχαν δουλειά παρουσιαστές και δημοσιογράφοι.Κορυφώθηκε η δουλειά της Σίσσυς στην πανδημία, έχει και δικό της κανάλι. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά. Ο γιος μου δεν είχε καθόλου χρήματα στην άκρη. Πληρώθηκαν συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα και δόσεις στην εφορεία και στο αυτοκίνητο κάποιες δόσεις. Τα πλήρωσε για να μην κλείσει η επιχείρησή του. Τίποτα δεν έχει κλείσει από συναυλίες και δουλειές για τώρα, έχει αγωνία».

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: protothema.gr