Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Κλέλια Ανδριολάτου, Χαρούλα Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη στην πρεμιέρα της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega – Σάρωσε στην τηλεθέαση

 

Πολύς κόσμος στήθηκε μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσει την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα, με την νέα σειρά του Mega, Maestro να καθηλώνει το κοινό στην πρεμιέρα της. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός ταξίδεψε το κοινό στους Παξούς, όπου εκτυλίσσεται η σειρά με μαγικές εικόνες και μουσικές, ενώ η εντυπωσιακή Κλέλια Ανδριολάτου, συμπρωταγωνίστρια και φλερτ του Παπακαλιάτη, ανάγκασε τους τηλεθεατές να υποκλιθούν στην ομορφιά και το υποκριτικό της ταλέντο.

Συγκλονιστική ήταν για μία ακόμα φορά η Μαρία Καβογιάννη, ενώ το σίριαλ… απογείωσε η γιαγιά της Ανδριολάτου, η Χάρις Αλεξίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές – πλην του Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα. Σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση, όπως αναμενόταν ήταν υψηλή κι έφτασε στο 34,8% στο δυναμικό κοινό και 31,2% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

Δείτε ορισμένα από τα χιλιάδες σχόλια στο Twitter

 

Maestro: To story και οι πρωταγωνιστές της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture
Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

 

Πηγή: reader.gr