H πρώην και νυν του Justin έχουν σεβασμό η μία προς την άλλη, και το αποδεικνύουν για πρώτη φορά με κοινή τους φωτογραφία

 

Μπορεί να είναι μια απλή φωτογραφία με τις δυο πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο αυτήν την στιγμή, όμως η εικόνα της Hailey και της Selena μαζί, είναι πολλά περισσότερα. Σελίδες και σελίδες έχουν γραφτεί για τη σχέση του Justin Bieber με την Selena Gomez, ενώ ακόμη περισσότερες γράφτηκαν για το τέλος της συγκεκριμένης σχέσης, αλλά και για το γεγονός πως ο Bieber, λίγους μήνες μετά, αρραβωνιάστηκε την πλέον σύζυγό του, Hailey.

 

 

Οι fans του Jelena, όπως αποκαλούσαν το τότε ζευγάρι Bieber και Gomez, πίσω στο 2010, πάθαιναν μια μικρή παράκρουση σε κάθε εμφάνισή τους, ενώ οι δυο νεαροί celebrities προσπαθούσαν να κρατήσουν μια ψυχραιμία και ισορροπία. Μάταια όμως, καθώς όπως φάνηκε ήταν μια ταραχώδης σχέση, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, επί 8 χρόνια, μέχρι που το 2018 ήρθε και το οριστικό τους τέλος. Τα δημοσιεύματα και το ενδιαφέρον του κοινού γι’ την συγκεκριμένη σχέση ήταν πραγματικά έντονα και όλοι θέλησαν να μάθουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στο τέλος του Jelena.

 

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Justin λίγο καιρό μετά, αλλά και στα διαστήματα χωρισμού του από την Selena, τον είχαμε δει με διάφορες συνοδούς κατά καιρούς. Από την Hailey την οποία και τελικά παντρεύτηκε, την Sofia Richie και πολλές ακόμη διάσημες και μη. Το κοινό πάντως δεν έκρυψε καθόλου την δυσαρέσκεια του, που Justin και Selena δεν ήταν πλέον μαζί. Επί μήνες, ήταν ένα από τα top θέματα στα κορυφαία μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Ενώ η ζωή προχωρούσε λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Selena, έρχεται στην επιφάνεια και η Hailey, με την οποία ο έρωτας τους, ήταν κεραυνοβόλος, αφού μέσα σε λίγους μήνες αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν. Εδώ και αν είχαμε δημοσιεύματα και στήλες ολόκληρες, μιλώντας για την νέα σχέση του τραγουδιστή, ενώ το κοινό ξεκίνησε το hate απέναντι στην Hailey κατηγορώντας την, πως “έκλεψε” τον Justin από την Selena. Για απάτη του Justin προς την Selena όμως, ούτε λόγος.

 

 

Μετά τον αρραβώνα τους, η αρνητική κριτική προς την Hailey ήταν έντονη από τους fans του Justin και της Selena, με αποκορύφωμα, την εμφάνιση της σε κόκκινο χαλί και το συγκεντρωμένο πλήθος, να φωνάζει την ώρα που η Hailey εμφανίζεται και ποζάρει, το όνομα της πρώην συντρόφου του Justin, δηλαδή της Selena. Ομολογουμένως το hate που δέχτηκε η Hailey ήταν αρκετό, ενώ η ίδια σε συνέντευξη της, είχε μιλήσει για δύσκολες στιγμές στην απόφαση της να παντρευτεί τον Justin, χωρίς όμως να αναφερθεί περαιτέρω σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Ήταν σχεδόν για όλους αυτονόητο πως τα δυο κορίτσια θα είχαν μεγάλο beef και έχθρα μεταξύ τους, ενώ η ζήλεια θα ήταν και αυτή αναπόσπαστο κομμάτι στην σχέση τους. Η μια θα μισούσε την άλλη, επειδή της “πήρε” τον άντρα και ή άλλη, την μισούσε επειδή δέχεται όλο αυτό το hate εξαιτίας της. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονταν τα μέσα ενημέρωσης και οι fans τους. Τίποτα τελικά απ’ όλα αυτά δεν ισχύουν και τα δυο κορίτσια, ύστερα από αρκετά χρόνια, πήραν θέση και έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρόσφατη συνέντευξη της η Hailey, αποφάσισε να απαντήσει για πρώτη φορά σε όλο το παρασκήνιο για την σχέση της με την Selena. Ξεκαθάρισε λοιπόν την κατάσταση, λέγοντας πως μεταξύ τους υπάρχει μόνο σεβασμός, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει μετά τον γάμο της Hailey και του Justin, και πως ανάμεσα τους δεν υπήρχαν hard feelings. Κανείς δεν απάτησε κανέναν, άφησε να εννοηθεί η Hailey και δήλωσε θαυμασμό και σεβασμό προς την Selena.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Η Selena από την πλευρά της, ήρθε να υποστηρίξει την Hailey, δηλώνοντας πως κανείς δεν αξίζει hate και όπως και αν έχουν οι καταστάσεις, oι fans, οφείλουν να σέβονται τον καθένα (και όλοι ήταν σίγουροι πως αναφέρονταν στην πλέον Μs Bieber). Και όλα αυτά ήρθαν εχθές και επιβεβαιώθηκαν σε gala του Los Angeles με τις δυο γυναίκες να ποζάρουν μαζί και μάλιστα με ιδιαίτερη άνεση, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη που έχει η μια για το πρόσωπο της άλλης, αλλά και πως έχουν διαχειριστεί και συζητήσει τις καταστάσεις μεταξύ τους (οι οποίες δεν ήταν και εύκολες). Υπήρξαν και υπαινιγμοί, αλλά και αμηχανία στο πρόσωπο τους, όταν άκουγαν το όνομα της άλλης.

 

 

Περιττό να προσθέσουμε πως η φωτογραφία της Hailey και Selena έχει γίνει ήδη viral, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό του κοινού για την στάση τους, στα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει το πως πραγματικά μπορεί να νιώθει η Hailey για την Selena και το αντίστροφο, το σίγουρο είναι πάντως, πως μιλώντας για πρόσωπα με τόση επιρροή στην σύγχρονη βιομηχανία θεάματος, περνούν ένα ιδιαίτερα ώριμο μήνυμα, υποστηρίζοντας γυναίκες ανεξαρτήτως συνθηκών και βάζοντας τέλος σε δημοσιεύματα μίσους και ζήλιας.

 

Πηγή: jenny.gr