Συγκίνηση επί σκηνής, αλλά ακόμα μεγαλύτερη μακριά από αυτή, προσέφερε η Μανόλια Αλεξάκη, η 32χρονη διαγωνιζόμενη του “The Voice” στο επεισόδιο της Κυριακής.

 

Πριν ανέβει στη σκηνή, στην εισαγωγική ομιλία της μίλησε για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή, λέγοντας:Είμαι δασκάλα μακιγιάζ και εργάζομαι ως makeup artist. Η μουσική μπήκε στη ζωή μου από πολύ μικρή, η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα και οι ωραιότερες μου αναμνήσεις είναι να τραγουδάμε μαζί. Πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου. Είναι η μεγαλύτερη μου αγάπη. Τον λατρεύω και μιλάω σε χρόνο ενεστώτα διότι θεωρώ ότι οι αγαπημένοι μας ζουν μέσα μας. Τον λένε Άγγελο”.

Εν συνεχεία, είπε: “Έκανα λοιπόν δυο φτερά αγγέλου, παράσημα. Εκείνο το βράδυ που έφυγε ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα κουκουβάγια. Αυτά λοιπόν τα δυο τα κουβαλάω, όπως αυτόν, μαζί μου» συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη στο The Voice. «Όπως κάθε άνθρωπος που έχει χάσει έναν αγαπημένο του άνθρωπο και σπάει ο κόσμος του, πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία για να σπάσει ο κόσμος μέσα μας για να μπορέσει να υπάρξει χώρος να γεννηθεί κάτι καινούργιο”.

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

Η 32χρονη επέλεγε να τραγουδήσει το Bang bang εντυπωσιάζοντας τους κριτές, με τρεις εξ αυτών να πατούν πολυπόθητο κουμπί.

 

 

Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσαν πως την ήθελαν στην ομάδα τους, κάνοντας τα πάντα για να τη διεκδικήσουν και να την κερδίσουν.

Η ίδια, ωστόσο, επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη που πανηγύρισε τραγουδώντας στο πλευρό της.

 

 

Πηγή: daynight.gr