Το χαρακτηριστικό Profile Transfer θα λύσει τα χέρια αρκετών χρηστών.

 

 

Το Netflix ανακοίνωσε το Profile Transfer, ένα νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει εδώ και μήνες σε διάφορες αγορές και θα λύσει τα χέρια αρκετών χρηστών.

Με αυτό, οποιοσδήποτε μπορεί να μεταφέρει το προφίλ του από ένα λογαριασμό που υπάρχει σε έναν νέο, παίρνοντας μαζί τις προσωπικές προτάσεις, τις λίστες, το ιστορικό, τα αποθηκευμένα παιχνίδια και όλες τις σχετικές ρυθμίσεις.

Έτσι θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας το λογαριασμό σας αν πχ. αλλάξετε συγκάτοικο ή φύγετε από το σπίτι που μένετε με τους γονείς σας.

Πέραν αυτής της περίπτωσης, είναι εμφανές πως και το Netflix θέλει να διαχωρίσει τους χρήστες και τους λογαριασμούς και να περιορίσει την κοινή χρήση από πολλαπλά άτομα. Εκτιμάται μάλιστα πως πάνω από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν πρόσβαση σε ένα λογαριασμό που μοιράζεται!

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και μπορείτε να την ακολουθήσετε μπαίνοντας στο προφίλ σας και ορίζοντας στη συνέχεια αν θα το μεταφέρετε σε έναν άλλο λογαριασμό που υπάρχει ή που θα δημιουργήσετε εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus