«Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου, έφταιγε η μονοτονία», λέει στο τραγούδι η Σακίρα και μιλάει ξεκάθαρα για το τέλος της σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ, μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις απιστίες του ποδοσφαιριστή

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κυκλοφορία του νέου βίντεο κλιπ της Σακίρα για το τραγούδι με τίτλο «Monotonia», το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή που ακούστηκε φέρεται να έχει συγκεκριμένο… παραλήπτη και δεν είναι άλλος από τον Ζεράρ Πικέ. «Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα», ακούγεται να λέει στο τραγούδι η Σακίρα και όλοι μπορούν να αντιληφθούν πως ο Πικέ είναι αυτός, για τον οποίο μιλάει. «Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου, έφταιγε η μονοτονία», λέει στη συνέχεια του κομματιού και μιλάει ξεκάθαρα για το τέλος της σχέσης τους, μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις απιστίες του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης  Βολόσυρος: Στιγμές διασκέδασης που σου μένουν αξέχαστες!

 

 

Την ίδια ώρα, μπορεί η Σακίρα να «τελείωσε» με τον Πικέ, όμως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και με το νέο του δεσμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το ζευγάρι δεν διανύει μια καλή περίοδο καθώς υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η κοινή γνώμη τάχθηκε υπέρ της Σακίρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αίσθημα αυτό έχει επηρεάσει και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού που δεν δέχονται ότι η Κλάρα Κία μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μπαρ, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα έχει χάσει αρκετούς πελάτες και έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Πικέ. «Από τότε που έμπλεξε με τον Ζεράρ Πικέ, το μέρος έχει χάσει πολλά. Ελπίζω να πάει να ζήσει στην Ανδόρα», αναφέρει κάποιος σε μια από τις κριτικές της Google.

 

 

Διαβάστε επίσης  Chillin introduces you Woof Barber – Pet Grooming Chania

Ωστόσο, εκτός από την κοινή γνώμη, αντιδράσεις για τη σχέση αυτή έχει και η οικογένεια της 23χρονης σερβιτόρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, οι γονείς της Κλάρα Κία δεν συμφωνούν με την έκταση που έχει λάβει η σχέση της κόρης τους με τον Ζεράρ Πικέ. Τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της αισθάνονται άβολα με το γεγονός ότι το όνομα της κόρης τους ακούγεται τόσο έντονα αυτό το διάστημα.

 

Πηγή: reader.gr