Καιρός να αναρωτηθούμε τι λείπει από τη ζωή μας, το οποίο μπορεί να μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, και να σταματήσουμε να κολλάμε σε πράγματα, άτομα και καταστάσεις που ο κύκλος τους έχει κλείσει.

 

 

Η περίοδος των εκλείψεων είναι μια από τις πιο απαιτητικές, στρεσογόνες και πολύ συναισθηματικές περίοδοι για όλα σχεδόν τα ζώδια. Όσοι γνωρίζουν από αστρολογία και ακούν για εκλείψεις, ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Προφανώς και δεν είμαστε εδώ για να σε αγχώσουμε με τα νέα αστρολογικά δρώμενα που βρίσκονται προ των πυλών, αλλά αντιθέτως θέλουμε να σε προετοιμάσουμε, έτσι ώστε να καταφέρεις να πάρεις ότι καλύτερο γίνεται από την συγκεκριμένη περίοδο, με την πρώτη έκλειψη που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου. Η Σελήνη, συμβολίζει τα συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια, τις βαθύτερες μας ανάγκες και ότι νιώθει πραγματικά νιώθουμε.

Οι εκλείψεις φέρνουν καθοριστικές αλλαγές. Στις 25 του μήνα λοιπόν θα ξεκινήσει το δεύτερο σετ εκλείψεων της φετινής χρονιάς, το πρώτο ήταν πριν έξι μήνες την Άνοιξη του 2022.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Η πρώτη έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού, ενώ η δεύτερη έκλειψη είναι Σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοέμβρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Πάντα τέτοια αστρολογικά συμβάντα σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα, φέρνουν αλλαγές, στρες και τελικά ολοκλήρωση, άρα θα πρέπει να κλείσουν κάποιοι κύκλοι για να δημιουργεί χώρος για το καινούριο. Η Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10, είναι έντονη και φέρνει μαζί της μια αισθησιακή ατμόσφαιρα πολύ φορτισμένη, που οδηγεί και σε βαθιές συνειδητοποιήσεις. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης θα έχουν πραγματική σημασία για το παρακάτω της ζωής μας. Οπότε, σκεφτείτε με προσοχή ποιες μάχες θα δώσετε και ποιους κύκλους θα κλείσετε.

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 2° 0′ του Σκορπιού και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τη 0η έως την 4η μοίρα των ζωδίων αυτών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα για τα ζώδια που αναφέραμε, είναι πάρα πολύ πιθανό καταστάσεις και σχέσεις του παρελθόντος να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να επανεξεταστούν ή να ληφθούν αποφάσεις για την εξέλιξη τους. Σίγουρα δεν είναι μια άνετη και εύκολη περίοδος, αφού το τοπίο είναι βαρύ συναισθηματικά και οι μεταβάσεις στην ζωή, είναι πάντα κάπως άβολες και φέρνουν άγχος για το άγνωστο.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Σε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2023) θα μάθουμε τι σημαίνει η ισορροπία κυρίως στα αισθηματικά και σε ό,τι μας εξασφαλίζει ασφάλεια σε αυτή τη ζωή.

Το ζητούμενο της πρώτης έκλειψης είναι να φωτίσει τις συναισθηματικές πτυχές, να βρούμε τα αδύναμα σημεία μας και να κάνουμε βήματα προς την αυτοκυριαρχία και την ενδυνάμωση του εαυτού μας, αντιμετωπίζοντας πράγματα που μας υπονομεύουν και μας αφαιρούν τη δύναμή μας, όπως ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές η τοξικές παρουσίες.

Καιρός να αναρωτηθούμε τι λείπει από τη ζωή μας, το οποίο μπορεί να μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, και να σταματήσουμε να κολλάμε σε πράγματα, άτομα και καταστάσεις που ο κύκλος τους έχει κλείσει.

 

Πηγή: jenny.gr