Με το Survivor All Star να ετοιμάζεται από τον ΣΚΑΪ, η Σάρα Εσκενάζυ, η Σόφη Πασχάλη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησαν στο «Πρωινό μας» για το αν θα ξαναταξίδευαν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η τελευταία έκανε το δικό της σχόλιο για τις αμοιβές των παικτών συγκρίνοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Τριαντάφυλλο

 

Το Survivor All Star ετοιμάζεται πυρετωδώς με τον ΣΚΑΪ να φέρεται να θέλει να το βγάλει στον «αέρα» τις ημέρες των Χριστουγέννων, όπως τις δύο προηγούμενες χρονιές και το «Πρωινό μας» ρώτησε τη Σάρα Εσκενάζυ, τη Σόφη Πασχάλη, τη Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το αν θα ξαναπήγαιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η τελευταία σχολίασε τις αμοιβές των παικτών, χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Τριαντάφυλλο.

Η Σάρα Εσκενάζυ διευκρίνισε ότι επειδή ασχολείται με το θέατρο, είναι δύσκολο να το αφήσει στη μέση της σεζόν και να φύγει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και εκτός αυτού, δύσκολα θα ξαναπήγαινε.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ότι έκανε πριν λίγο καιρό μια πρώτη διερευνητική συζήτηση με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά η ίδια δεν θα πήγαινε διότι δεν είναι κάτι που θέλει να ξαναζήσει.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ανέφερε ότι απλά έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με πρώην συμπαίκτες της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από την παραγωγή αν και η ίδια θα το σκεφτόταν σοβαρά εάν της το πρότειναν.

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε πως της έχει γίνει πρόταση και θα ήθελε να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και το δικό της σχόλιο όσον αφορά τις αμοιβές των παικτών αφού έχει διαρρεύσει πως αυτή τη φορά όλοι οι παίκτες θα έχουν την ίδια εβδομαδιαία αμοιβή και αυτή θα είναι 5.000 ευρώ.

 

 

«Έχω πρόταση για το Survivor All Star. Το θέμα είναι πως επειδή δεν έχουν κλείσει όλα, δηλαδή δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Θα ήθελα όμως να πάω έστω για λίγο. Έστω να κάτσω δυο, τρεις μήνες. Θέλω να πεινάσω λιγάκι, θέλω να να ζήσω αυτή την περιπέτεια και την εμπειρία», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και σχολίασε στη συνέχεια:

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

«Αν ο Τριαντάφυλλος πιστεύει ότι αξίζει και παραπάνω χρήματα, εντάξει. Δεν γίνεται, ας πούμε, η Βαλαβάνη να πάρει το ίδιο ποσό με τον Τριαντάφυλλο γιατί ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει και μια καριέρα Α και έχει δώσει μια άλλη νότα και πνοή στο Survivor. Έδωσε μια νότα χαράς και γέλιου, δεν έδωσε αγωνιστικότητας».

 

Πηγή: reader.gr