Επιτέλους και ένα καλό νέο για τις αλλαγές που προγραμματίζει το Instagram.

 

Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες το Instagram δοκιμάζει πολλά. Οι τελευταίες μετρήσεις είναι υποτονικές για την εφαρμογή φωτογραφιών (λέμε τώρα) και συνεχώς δοκιμάζει νέα features προκειμένου να τα τεστάρει στην πράξη. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τα reels πήραν για τα καλά τη θέση των βίντεο σε μια προσπάθεια να χτυπηθεί το TikTok, ενώ πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι οι διαφημίσεις θα εισχωρήσουν μέχρι και στην εξερεύνηση.

Αυτήν τη φορά το Instagram δοκιμάζει εκ νέου μια νέα λειτουργία σύμφωνα με εκπρόσωπο της Meta. Και αυτή η αλλαγή μοιάζει για καλό. Για την ακρίβεια, δήλωσε ότι το Instagramδοκιμάζει τη δυνατότητα προγραμματισμού περιεχομένου σε ένα ποσοστό της παγκόσμιας κοινότητας“.

Οι χρήστες θα μπορούν ήδη να προγραμματίσουν τα Live βίντεο τους έως και 90 ημέρες πριν, αλλά αυτή η νέα λειτουργία θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προγραμματίσει τις αναρτήσεις του πλέγματος εκ των προτέρων. Η αλλαγή εντοπίστηκε για πρώτη φορά από μερικούς χρήστες που είχαν τη δυνατότητα να τη δοκιμάσουν.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

Πώς θα λειτουργεί

 

  • Προετοιμάζεις μια ανάρτηση πλέγματος.
  • Μόλις φτάσεις στο τελευταίο βήμα, αυτό δηλαδή που ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας και μπορείς να επισημάνεις άτομα, να προσθέσεις τοποθεσία κλπ, επιλέγεις “Ρυθμίσεις για προχωρημένους”.
  • Εδώ, έχεις τη δυνατότητα να “προγραμματίσεις αυτή τη δημοσίευση”. Επιλέγεις την ημερομηνία και την ώρα, και ιδού! Έχεις προγραμματίσει μια ανάρτηση.

 

Κατά τη Meta, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να προγραμματίσουν αναρτήσεις μέσω της εφαρμογής ακόμα – η λειτουργία βρίσκεται ακόμα υπό δοκιμή. Πάντως, αν θέλεις να προγραμματίσεις τις δημοσιεύσεις μερικές ημέρες νωρίτερα, υπάρχουν ήδη πολλοί άλλοι τρόποι για να προγραμματίσεις δημοσιεύσεις μέσω τρίτων εφαρμογών, όπως το Planoly, το Buffer και άλλες.

 

Πηγή: esquire.com.gr