«Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα» συμπλήρωσε το μοντέλο

 

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και σχολίασε το φετινό GNTM. Το μοντέλο που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, χαρακτήρισε τον πέμπτο κύκλο, «κωμωδία».

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ό,τι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί. Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο» είπε αρχικά.

 

 

«Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM» σχολίασε η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Τέλος το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε και για την παρουσία του Άγγελου Μπράτη στο J2US και τόνισε πως ήταν μία κακή επιλογή για τον σχεδιαστή μόδας: «Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι».

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: protothema.gr