Ακόμη μία σκηνή στη σειρά «Σασμός» έγινε trend στο Twitter – Η Αργυρώ στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/10) έψαξε το προφίλ της Στέλλας μετά τη συνάντησή τους και τα tweets έπεσαν «βροχή»

 

Κάθε επεισόδιο του Σασμού γίνεται trend στο Twitter με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν εκτενώς τις σκηνές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/10) μετά τη συνάντηση που είχε η Αργυρώ και ο Σταύρος με τον Αστέρη και τη Στέλλα, η πρώτη νιώθει τη ζήλια να την κυριεύει, καθώς ο έρωτας για τον αγαπημένο της, που σκότωσε τον αδερφό της, δεν έχει σταματήσει. Στο επεισόδιο λοιπόν οι τηλεθεατές είδαν την Αργυρώ να ψάχνει το προφίλ της Στέλλας στο Facebook και να βρίσκει δικαιολογία όταν ο Σταύρος αναρωτιέται τι συμβαίνει. Η κίνηση αυτή όπως ήταν φυσικό ήταν… «βούτυρο στο ψωμί» των χρηστών του Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

 

 

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (25/10)

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς το βράδυ της Τρίτης (25/10) η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν. Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

 

Πηγή: reader.gr