Έντονος και ανατρεπτικός αναμένεται ο Νοέμβριος που δε θ’ αφήσει κανέναν ανέγγιχτο.

 

Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (8/11) με τη δυσαρμονική συμμετοχή Κρόνου-Ουρανού κλονίζει τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ μας εξαναγκάζει ν’ αποδεχθούμε ό,τι δε είναι εφικτό ν΄ αλλάξουμε. Κάποιες φορές το παρελθόν καθορίζει και το μέλλον και οι επιλογές μας πληρώνονται, με οποιοδήποτε κόστος.

Σ΄ άλλα νέα το τρίπτυχο Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη απ΄ τον Σκορπιό φωνάζουν “love me or die”, αλλά η Αφροδίτη απ’ τον αισιόδοξο Τοξότη, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, βιώνει τον έρωτα παιχνιδιάρικα, χωρίς κτητικότητα κι εντάσεις. Όμως ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους παραμονεύει, βάζοντας τρικλοποδιές και δημιουργώντας διλήμματα.

 

 

Κριός

Κριέ μου ο Νοέμβριος θα σου δείξει με σκληρό τρόπο τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που πρέπει να διώξεις απ΄ τη ζωή σου, όσο κι αν αυτό ανατρέπει τα σχέδιά σου. Μην τρομάξεις αν αντιληφθείς ότι ένα απ΄ τα πρόσωπα είναι το ταίρι σου, που ειδικά το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι δε σε στηρίζει. Το παράδοξο είναι ότι γνωρίζεις τη δυσαρμονία που βιώνεις, παρ΄ όλα αυτά μένεις πίσω λόγω συνήθειας ή ανασφάλειας. Έχεις, όμως, τη δύναμη να σταθείς στα δικά σου πόδια και τελικά θα το κάνεις, σκεπτόμενος το δικό σου καλό και μόνο. Ερωτικά το πάθος και η σεξουαλικότητά σου θα ΄ναι εξαιρετικά έντονα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, κάτι που οφείλεις να εκμεταλλευθείς, αν σκεφτείς όσα είπαμε πιο πάνω. Οπότε μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις, απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας, «make love not war» και όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε καλά το δεύτερο μισό του μήνα θα πάνε σίγουρα. Το πλανητικό σκηνικό σ΄ ευνοεί ακόμη και για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου ή/και μόνος σου κι αν καταφέρεις και το πραγματοποιήσεις, θα επιστρέψεις διπλός και στις δύο περιπτώσεις. Ο Κυβερνήτης σου Άρης, ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, βάζει βέβαια τα δυνατά του για να εξοντώσει το νευρικό σου σύστημα, οπότε πρόσεξε πως ξεσπάς.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δείχνει ακριβώς τι πρέπει ν΄ αλλάξεις ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε ο,τι κι αν πράξεις να σου δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, είναι ένα καλό νέο μέσα στον έντονο αυτό μήνα και σου δίνει την ώθηση για μια ολοκληρωτική εσωτερική και εξωτερική αναγέννηση.

 

Ταύρος

Ταύρε μου ο Νοέμβριος ξεκινά δύσκολα, κυρίως όσον αφορά στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και στα επαγγελματικά σου. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές που ακόμη και να συμβαίνουν με τρόπο πιεστικό, μακροπρόθεσμα αποδεικνύονται ωφέλιμες. Οι αλλαγές αυτές στοχεύουν στο προσωπικό αλλά κι επαγγελματικό σου status, με σκοπό να σε οδηγήσουν στη συνειδητοποίηση των καταστάσεων που εν τέλει επιθυμείς να βιώνεις, αλλά και των προσώπων που χρειάζεσαι δίπλα σου ώστε να νιώθεις ικανοποίηση και ανακούφιση. Προσπάθησε, ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, να μην εμπλέκεσαι σε τοξικές καταστάσεις και να επιλέγεις μόνο υγιείς σχέσεις. Σε διαφορετική περίπτωση οι αρνητικές ανατροπές ενδέχεται να οδηγήσουν και σε οριστικές ρήξεις. Οι αδέσμευτοι, παρόλο που το γενικότερο κλίμα θα ΄ναι βαρύ, θα βρουν τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και φιλίες, που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο βαθύ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η ερωτική σου λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο καμπανάκι, ενώ και οικονομικά θα σου δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες προς τρίτους. Κάτι που χρειάζεσαι, καθώς ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους φροντίζει να έρχονται συχνά τα πάνω-κάτω στο ταμείο σου και στα κεκτημένα σου γενικότερα. Προσοχή, λοιπόν, στη διαχείριση χρημάτων και συναισθημάτων, που και για ποιον ξοδεύεις και «ξοδεύεσαι».

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στο ζώδιό σου (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, σ΄ εξαναγκάζει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στους βασικούς τομείς της ζωής, κάτι που δε θα γίνει αναίμακτα. Αναγκάζεσαι να διώξεις από δίπλα σου ό,τι δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς σου, είτε αυτό ονομάζεται σχέση είτε επαγγελματική συνεργασία, ώστε να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου. Παράλληλα σε ψυχολογικό επίπεδο μπαίνεις στη διαδικασία ν’ ακολουθήσεις εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου ο Νοέμβριος παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του είναι δύσκολο και ανατρεπτικό για σένα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ομορφαίνεις, λάμπεις, η καθημερινότητά σου είναι περισσότερο ευχάριστη και σε αισθηματικό επίπεδο οι καταστάσεις που βιώνεις δεν είναι αρνητικές. Ασφαλώς και επιβάλλεται να λάβεις υπόψη σου τον πονοκέφαλο που σου προκαλεί ο ανάδρομος Άρης που διελαύνει το δικό σου ζώδιο, ασκώντας πιέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως και στην υγεία και ψυχολογία σου, που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ο εκνευρισμός σου συχνά θα ΄ναι έντονος σε σημείο που θα δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου. Ψυχραιμία και υπομονή ώστε να μη διαλύσεις ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά και να αφήσεις το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό να σου προσφέρει την εύνοιά του. Η δημιουργία μιας ερωτικής κατάστασης μέσα στο περιβάλλον που δουλεύεις είναι πολύ πιθανή, αρκεί να προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτή την ιστορία εκτός εργασιακού περιβάλλοντος, χωρίς να την κοινοποιείς δεξιά κι αριστερά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σ΄ ευνοεί ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα αλλά και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια και προσπάθησε να ΄σαι πάντοτε ειλικρινής σε όσα παρουσιάζεις και υπόσχεσαι.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, λειτουργεί περισσότερο παρασκηνιακά με πολλές υπόγειες καταστάσεις αλλά και συμπεριφορές να εκτυλίσσονται πίσω απ΄ την πλάτη σου. Πρόσεξε τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, τα λόγια που ανταλλάσσεις και σε κάθε περίπτωση φρόντισε να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου, όπως και τη σχέση με το σύντροφό σου ή/και το γάμο σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, είναι ένα χαρούμενο νέο συγκριτικά με τον υπόλοιπο μήνα, που ακόμη κι αν εμπεριέχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής, σου προσφέρει ευκαιρίες για αναθέρμανση σχέσεων, νέων συνεργασιών και επισημοποιήσεων.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος ξεκινά για σένα με πολλές σκέψεις, που αφορούν στην πορεία μιας σχέσης, όχι απαραίτητα αισθηματικής. Ενδεχομένως να πρόκειται για μια φιλία, που πίσω της κρύβονται βαθύτερα συναισθήματα. Το βέβαιο είναι ότι τώρα δεν ανέχεσαι τα προβλήματα και το άγχος που σου δημιουργεί και η οριστική απόφαση για την μέλλον της συγκεκριμένης κατάστασης είναι βέβαιη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξέρεις ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, προσωπικές, φιλικές κι επαγγελματικές. Αρκεί να παραμένεις ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό, αληθινός στην έκφραση των συναισθημάτων σου και να τηρείς τις υποσχέσεις που δίνεις στους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σου. Σε διαφορετική περίπτωση ένα τυχαίο σφάλμα μπορεί να σου κοστίσει την απώλεια της σχέσης ή/και γνωριμίας που θα σε στενοχωρήσει. Για ολόκληρο το μήνα πρέπει να ΄χεις στο μυαλό σου ότι η έπαρση και οι υπερβολικές απαιτήσεις δε συγχωρούνται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι περισσότερο έντονο όσον αφορά στην καθημερινότητά σου, με αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της δουλειάς σου. Το καλό νέο είναι ότι έχεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις, αρκεί και πάλι να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και να προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου, από λάθη και αποκαλύψεις. Επειδή ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους παραμονεύει, δημιουργώντας έντονο παρασκήνιο στις σχέσεις και το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις είτε στη σχέση σου είτε στις φιλίες σου, αποκαλύπτοντας αυτούς που σου βάζουν τρικλοποδιές και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα δικά σου σφάλματα, δημιουργώντας έτσι επιπλέον αφορμές για ξεσπάσματα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, δημιουργεί ανταγωνιστικό κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον, με την έννοια, όμως, του υγιούς ανταγωνισμού. Εάν εμπιστευτείς τις ικανότητές σου χωρίς να υπερβάλλεις, τα αποτελέσματα θα ΄ναι μόνο θετικά. Απ΄ την άλλη μην αρνηθείς να βοηθήσεις όποιον έχει ανάγκη.

 

Λέων

Λιοντάρι μου ο Νοέμβριος θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας για σένα. Η τάση για ανατρεπτικά γεγονότα και αλλαγές είναι έντονη, ενώ το συμπαντικό μήνυμα είναι ότι βρίσκεσαι μπροστά στο τέλος μιας εποχής. Παρόλο που όλα όσα έχεις περάσει απ΄ τις αρχές του έτους δεν ήταν εύκολα, ο συναισθηματισμός σου παραμένει έντονος και ιδιαίτερα αυτό το μήνα θα παίρνεις κατάκαρδα ό,τι κι αν συμβαίνει. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι σκληρό με συνεχείς δοκιμασίες και ανατροπές που αφορούν στη σχέση σου, την οικογένειά σου και το σπίτι σου. Οι εξελίξεις απαιτούν ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις που δεν επιδέχονται αναβολής. Αν τις λάβεις θα οδηγηθείς σε μια νέα πορεία που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί περισσότερο ωφέλιμη για σένα. Επισημοποίηση ή χωρισμός μοιάζουν να ΄ναι οι μόνες εναλλακτικές όσον αφορά στη σχέση σου. Όλο αυτό το σκηνικό θα ΄ναι ιδιαίτερα έντονο για τους γεννημένους το β΄ δεκαήμερο. Για τους εκπροσώπους του α΄ δεκαημέρου οι εξελίξεις στα αισθηματικά δείχνουν πιο ήπιες, ενώ μια ισχυρή επανένωση είναι αρκετά πιθανή για το γ΄ δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πιο ήρεμο για όλους, παρόλο που ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους δημιουργεί έντονα την ανάγκη να επανεξετάσετε αποφάσεις που ΄χετε λάβει για επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σχέδιά σας, ενώ οι αναθεωρήσεις σε φιλίες είναι ένα σενάριο που θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δείχνει με σκληρό και απότομο τρόπο ότι πρέπει να αποφεύγεις οποιαδήποτε παράτολμη κίνηση είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Αναγκάζεσαι ν΄ αποδεχθείς κάτι που σε φέρνει σε δύσκολη θέση, όμως είναι απαραίτητο για να εκτιμήσεις την αξία όλων όσων έχεις μέχρι τώρα κατακτήσει. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται η εμφάνιση ενός νέου εγχειρήματος στα επαγγελματικά σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, σε γεμίζει με αισιοδοξία, χαρά, διάθεση για επέκταση και νέες προοπτικές επαγγελματικές κι ερωτικές, ενώ οι εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα θα ΄ναι μόνο θετικές, κάτι που έχεις ανάγκη.

 

Παρθένος

Παρθένε μου τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σε κάνουν ν’ αντιληφθείς αν η σχέση που διατηρείς ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη, ή αντίθετα σε γεμίζει ανασφάλεια και σε κάνει ν΄ αμφισβητείς και τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι αποφάσεις που θα λάβεις, θα ΄ναι ικανές ν’ ανατρέψουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά της σχέσης σου και ν’ αναδείξουν τα θετικά αυτής. Απ΄ την άλλη εάν είσαι ελεύθερος θα επιδιώξεις γνωριμίες με πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια που πλέον έχεις θέσει, ώστε να διατηρείς μια υγιή σχέση. Για σένα που ΄σαι αδέσμευτος οι ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές συζητήσεις θα ΄ναι πολλές, ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ενώ το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι να παραμένεις ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι περισσότερο κοινωνικό και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σου, που απ΄ τη μια δείχνουν ελπιδοφόρα απ΄ την άλλη, όμως, τα εμπόδια εξακολουθούν να υφίστανται. Υπεύθυνος είναι ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους που βάζει τα εμπόδια στη δουλειά και στα επαγγελματικά σχέδια, ζητώντας να αναθεωρήσεις ειλημμένες αποφάσεις. Παράλληλα θα πρέπει να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στον τρόπο που πλασάρεις τον εαυτό σου, ώστε ν’ αποφύγεις τα αρνητικά σχόλια για την επαγγελματική και κοινωνική σου εικόνα.

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, σε ωθεί να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου σε προσωπικό, αισθηματικό κι επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να υπολογίζεις το τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις. Προσπάθησε να λαμβάνεις υπόψη τις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων ώστε τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης ν’ αποβούν θετικά και μόνο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, είναι ένα καλό νέο μέσα στο δύσκολο κλίμα του Νοεμβρίου και σε προτρέπει να ασχοληθείς με την οικογένειά σου, το σύντροφό σου, να οργανώσεις δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και διασκεδάσουν.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι για σένα ένας μήνας διφορούμενος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο με τη συγκέντρωση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στο Σκορπιό εγκαινιάζεται ένα διάστημα που επιφυλάσσει πολλές ανατροπές στα οικονομικά, στη σχέση σου, αλλά και στις σταθερές αξίες της ζωής σου. Οι αναποδιές θα δημιουργήσουν στερήσεις, που θα φέρουν απώλειες. Απ΄ την άλλη ενδέχεται κάποια πρόσωπα που ένιωθες, ή νόμιζες, ότι σου παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, να σε απογοητεύσουν. Ίσως αναγκαστείς να αποχωρήσεις ή να εξαναγκάσεις άλλους σε αποχώρηση. Και μέσα σ΄ όλα αυτά το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους που υπερτονίζει την ανασφάλειά σου και γενικότερα το άγχος για το μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να σ΄ αναγκάσει ν΄ αποτραβηχτείς από συμπεριφορές και πεποιθήσεις στις οποίες είχες προσκολληθεί, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο τέλμα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φτάνει και το χαμόγελο εμφανίζεται και πάλι στο πρόσωπό σου. Όμορφες επικοινωνίες, μετακινήσεις και συζητήσεις που μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στη σχέση σου με το ταίρι σου είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως επίσης και οι αδέσμευτοι Ζυγοί, που θα ΄χουν ευκαιρίες για να δημιουργήσουν μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δημιουργεί αναταραχές στον οικονομικό τομέα, τονίζοντας το άγχος και την ανασφάλειά σου για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς ν΄ ανταπεξέρχεσαι στις οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Παράλληλα σ΄ επηρεάζει και σε ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως εξαιτίας και των εμποδίων που θα συναντάς από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή/και της σχέσης σου. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο επαφών και συζητήσεων για επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται και η αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος δε θα είναι ένας εύκολος για σένα μήνας, καθώς σηματοδοτεί αλλαγές στον τομέα σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές. Όλα είναι πιθανά. Ένας οριστικός χωρισμός, μια μετακόμιση ακόμη και αλλαγή δουλειάς είναι τα σενάρια που παίζουν δυνατά αυτό το διάστημα για σένα. Είσαι στον άξονα των εκλείψεων με αυτή του Οκτωβρίου να εξακολουθεί να δείχνει τα αποτελέσματά της. Κι όταν μιλάμε για εκλείψεις, εννοούμε αλλαγές, που ακόμη και να συμβαίνουν με τρόπο σκληρό, μακροπρόθεσμα αποδεικνύονται ωφέλιμες. Οι οριστικές ρήξεις κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι σχεδόν βέβαιες, εάν δεν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική αλλά αφεθείς στο συναίσθημα και παρασυρθείς, και αφορούν κυρίως σε σένα του β΄ δεκαημέρου. Για τους γεννημένους το α΄ και γ΄ δεκαήμερο η εξέλιξη στις αισθηματικές υποθέσεις είναι εντελώς διαφορετική, με ομορφιά, ερωτική εύνοια αλλά και εκπλήρωση ονείρων και επιθυμιών. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο οικονομικός τομέας, που δείχνει να ανακάμπτει παρόλο που η παρουσία του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους δημιουργεί σκαμπανεβάσματα, ζορίζοντάς σε και ψυχολογικά, ενισχύοντας το φόβο και την ανασφάλειά σου για το μέλλον.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, στοχεύει τη σχέση σου και τα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως τ΄ αποτελέσματα να ΄ναι διαφορετικά απ΄ τα προσδοκώμενα. Αυτό δεν πρέπει να σ΄ αποθαρρύνει, καθώς το ρητό «κάθε εμπόδιο σε καλό» τουλάχιστον για την ώρα σε αφορά. Νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου πρόκειται να εμφανιστούν, αρκεί να δείξεις υπομονή κι επιμονή. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα, περισσότερο προσοδοφόρα που ταυτόχρονα θα σου εμπνεύσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Τοξότης

Τοξότη μου μπορείς να χαίρεσαι, καθώς ο Νοέμβριος για σένα προβλέπεται ερωτικός και δημιουργικός, ακόμη κι αν η διέλευση του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους προσπαθεί να φέρει τα πάνω-κάτω στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Βέβαια το έμφυτο αισιόδοξο πνεύμα σου δεν αφήνει τα εμπόδια να σ’ αποθαρρύνουν, με αποτέλεσμα να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες καλείσαι ν΄ αντιμετωπίσεις. Εάν μάλιστα διαχειρίζεσαι τις διαφορές που προκύπτουν είτε στη σχέση σου είτε στη δουλειά σου, είτε και με τους συνεργάτες σου με διάθεση συμβιβασμού, θα κατορθώνεις να κατευνάζεις τα πνεύματα και τελικά ν΄ αποφεύγεις το ξέσπασμα εντάσεων και αντιπαραθέσεων. Αισθηματικά, λοιπόν, στη σχέση σου επικρατεί η ηρεμία, κυριαρχεί η ερωτική ικανοποίηση και εκπλήρωση επιθυμιών και ονείρων, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανή μια επανασύνδεση με παρελθοντικό έρωτα για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις εσύ που γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο είναι την, τυχόν, εμπλοκή σου σε μια παράνομη σχέση ή/και απατηλή κατάσταση, που θα σου προκαλέσει πόνο και απογοήτευση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα αποδεικνύεται περισσότερο τυχερό κι ευνοϊκό για τις κάθε είδους υποθέσεις σου, με σένα κυριολεκτικά να λάμπεις και να τραβάς τα βλέμματα όλων πάνω σου.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, κάνοντάς σε να τρέχεις και να μην φτάνεις. Επειδή, όμως, τελικά θα φτάσεις, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, καθώς από τα μέσα του μήνα σε περιμένουν τα καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα, που μπορεί να σχετίζονται με όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, ενώ μια επιθυμία σου μπορεί να εκπληρωθεί, αρκεί να στηρίζεται σε σταθερές βάσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου ο Νοέμβρης θ΄ ανασύρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Όταν ο Σκορπιός κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό πάντοτε τα συναισθήματα βιώνονται ακραία και με τη συγκέντρωση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, να ΄χεις υπόψη σου ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η μάχη που έδωσες το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά σου αλλάζει πεδίο και μεταφέρεται στα αισθηματικά και οικονομικά. Ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται να σου αποδείξουν ότι κάποιοι άνθρωποι που εσύ θεωρούσες δεδομένους, δεν έδειχναν το αληθινό τους πρόσωπο. Και για κάποιους άλλους που θεωρούσες διπρόσωπους, οι συγκυρίες θα σου δείξουν και αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο. Θα αιφνιδιαστείς, όμως αυτό το ταρακούνημα θα σε φέρει κοντά σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αν η σχέση σου είναι ξεκάθαρη και λαμπερή, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς καθώς το διάστημα αυτό είναι και ιδιαίτερα ερωτικό. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις ευκαιρίες και για νέες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το β΄ δεκαήμερο, είναι να μην μπλέκεις τη φιλία με τον έρωτα και να ΄σαι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα προτιμήσεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, ενώ θ΄ αποφεύγεις την υπερβολική κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια. Απ΄ την άλλη ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους εφιστά την προσοχή σου στον τομέα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δείχνει την εξέλιξη μιας συναισθηματικής σου σχέσης ή κατάστασης ή/και την πορεία ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Τα ξεκαθαρίσματα αυτά δεν πρέπει να σε φοβίζουν, καθώς ενδέχεται ν΄ αποτελούν και τον προάγγελο είτε ενός νέου έρωτα είτε μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας που θ΄ αποδειχθούν περισσότερο ωφέλιμα για σένα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα και επαναφέρει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Νοέμβριος δε θα είναι ένας εύκολος μήνας, καθώς σηματοδοτεί αλλαγές στην καριέρα, την οικογένεια και το γάμο/σχέση. Ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού που κυριολεκτικά βάλλονται απ΄ τις φετινές εκλείψεις, ενώ, ήδη, η τελευταία του Οκτωβρίου εξακολουθεί να δείχνει τ’ αποτελέσματά της. Ήδη αισθάνεσαι κουρασμένος απ΄ όλα όσα έχεις βιώσει, με αποτέλεσμα να ‘χεις αποδυναμωθεί και να μη μπορείς να δεις το μέλλον αισιόδοξα. Βρίσκεσαι κι εσύ μπροστά στο τέλος μιας εποχής και γι΄ αυτό πρέπει να φανείς εξαιρετικά προσεκτικός στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις, αναφορικά με την πορεία και εξέλιξη της σχέσης ή του γάμου σου, ή και της επαγγελματικής σου καριέρας. Μην ενεργήσεις απερίσκεπτα σε ο,τι κληθείς ν΄ αποφασίσεις. Σκέψου πρώτα τις μελλοντικές συνέπειες οποιονδήποτε, τυχόν, αποφάσεων λάβεις τώρα. Ασφαλώς στο όλο αυτό κλίμα συμμετέχει και ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, που φροντίζει να ενισχύει τις εντάσεις στη σχέση σου, κάτι που χρειάζεται και πάλι να προσέξεις καθώς μια ασήμαντη λεπτομέρεια μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας. Απ΄ την άλλη, εάν είσαι αδέσμευτος ενδέχεται να επιστρέψει ένας μετανιωμένος πρώην για να μοιραστεί μαζί σου μια έντονη βραδιά πάθους. Αν όμως εσύ ζητάς αυτό το κάτι επιπλέον, ενδέχεται η όποια επανασύνδεση να μετατραπεί σε ολέθρια σχέση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι περισσότερο αισιόδοξο και ήρεμο.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου, όπως και στη σχέση σου με το ταίρι σου. Μια ριζική αλλαγή στους τομείς αυτούς είναι πολύ πιθανή. Μην κάνεις παράτολμες κινήσεις, δέξου υπομονετικά τις συνέπειες παρελθοντικών σφαλμάτων και προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός στις επαφές σου με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, προμηνύει την ανάληψη ηγετικού ρόλου σε μια ομάδα που, τυχόν, συμμετέχεις, ενώ και αισθηματικά οι εξελίξεις είναι ευχάριστες.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου ενώ ο Νοέμβριος για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού θα ‘ναι ένας δύσκολος μήνας, εσύ ξεγλιστράς εύκολα απ΄ τα δίχτυα του. Ασφαλώς κι αυτό έχει να κάνει με το φιλικό για σένα Σκορπιό που κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και σου πάει πολύ. Γενικά ο Νοέμβρης σου ζητά να εστιαστείς στον εσωτερικό σου κόσμο και στην πνευματική σου αναζήτηση κι επέκταση. Να μάθεις νέα πράγματα και διαφορετικές ιδέες, να συλλέξεις πληροφορίες, να διευρύνεις τη γνώση σου. Κι επειδή πράγματι θα μάθεις πολλά, συγκεντρώσου και ξέχνα την ταχύτητα. Εστιάσου και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στα αισθηματικά σου είσαι από τους τυχερούς του μήνα, με ιδιαίτερη εύνοια στις ερωτικές επικοινωνίες και τις νέες γνωριμίες, που ενδέχεται να προκύψουν σ΄ κάποιο ταξίδι, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης η αναθέρμανση της σχέσης σου μπορεί να επιτευχθεί, ενώ δεν αποκλείεται και η απόφαση επισημοποίησης. Ο πονοκέφαλος για σένα είναι ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, που δημιουργεί έντονο κλίμα στο σπίτι σου και συνεχείς εντάσεις με την οικογένειά σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, καθώς συχνά θα ξεστομίζεις κουβέντες που μετά θα μετανιώνεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπάθησε να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου είτε με το ταίρι σου είτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον Ταύρο (8/11), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το β΄ δεκαήμερο, δημιουργεί εμπόδια στις επαφές με το περιβάλλον σου, στις μετακινήσεις αλλά και στη δουλειά σου, που δεν πρέπει να αφήνεις να σ’ αποθαρρύνουν. Προσπάθησε να προστατεύσεις περισσότερο την ψυχολογία σου και να συγκεντρωθείς στους στόχους και τις επιθυμίες σου, που με το Δία να διελαύνει ξανά το ζώδιό σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) , που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναδείξεις το ταλέντο σου στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείσαι, φτάνει να μην υπερβάλλεις των δυνατοτήτων σου.

 

Πηγή: pillowfights.gr