Δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία.

 

Υπάρχουν οι άνθρωποι που λατρεύουν το σεξ και μαζί τους θα περάσετε υπέροχα στο κρεβάτι και υπάρχουν και εκείνοι που δύσκολα θα αναλάβουν πρωτοβουλία και ίσως μαζί τους να έχετε μια βαρετή σεξουαλική ζωή. Οι δεύτεροι είναι πολύ πιθανό να ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι βρίσκονται στη λίστα με τα ζώδια που αγαπούν το σεξ – υπό έναν όρο. Να νιώθουν πολύ άνετα και οικεία με τον άλλο. Αν αυτή η προϋπόθεση δεν απαντάται, τότε μην περιμένετε πολλά στο κρεβάτι. Σε περίπτωση που καταφέρετε να εκπληρώσετε την ανάγκη τους, τότε ναι, θα περάσετε υπέροχα. Αν, όμως, τα καταφέρετε…

 

 

Παρθένος

Η συντηρητική Παρθένος δεν συζητά ποτέ για το σεξ, μιας και αυτό δεν βρίσκεται στη λίστα προτεραιοτήτων της. Είναι πολύ συνεσταλμένη και η εμμονή της με την λεπτομέρεια, την τάξη και το πρόγραμμα «σκοτώνει» κάθε στοιχείο αυθορμητισμού, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη σεξουαλική πράξη. Επιπλέον, η συνεχής αίσθηση απογοήτευσης που τη διέπει ξενερώνει τον άλλο, ο οποίος παύει να προσπαθεί για κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

Υδροχόος

Δύσκολο να ανοιχτεί ένας άνθρωπος που ανήκει σε αυτό το ζώδιο για τη σεξουαλική του ζωή και τις προτιμήσεις του. Θέλει τον χρόνο του, απαιτεί προετοιμασία, προσπαθεί πάντα να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα και σκέφτεται πως πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα. Ε, με τόσο άγχος, αντιλαμβάνεστε πως το σεξ με έναν Υδροχόο δεν θα είναι και η πιο έντονη εμπειρία που θα ζήσετε.

 

Πηγή: marieclaire.gr