Το όνομα του Ακη Πετρετζίκη αναφέρθηκε σε σκηνή της σειράς «Σασμός» στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/10) – Η σκηνή με την αναφορά στον σεφ και η ανάρτηση-απάντησή του

 

Αναφορά στον Ακη Πετρετζίκη έγινε στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/10) στον «Σασμό» και ο διάσημος σεφ αντέδρασε άμεσα, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους φανατικούς θεατές της επιτυχημένης σειράς του Alpha. Στο χθεσινό επεισόδιο σε μία σκηνή στο καφενείο του Παντελή, όταν ο Μαθιός βρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει, ουσιαστικά σε όλο το χωριό, ότι παντρεύεται επιτέλους την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Βασιλική και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται. Όταν το άκουσαν οι συγχωριανοί φυσικά και χάρηκαν αλλά ακόμα παραπάνω χάρηκε ο καφετζής ο οποίος αφού ευχήθηκε στον γαμπρό είπε στη γυναίκα του, την Αννα ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο για το υπόλοιπο της ημέρας γιατί πρέπει να βγάλει το… γαμήλιο μενού για το γλέντι Μαθιού-Βασιλικής που θα γίνει στην πλατεία του χωριού.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

«Λοιπόν, για το υπόλοιπο της ημέρας θα με ενοχλείτε μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχω να φτιάξω γαμήλιο μενού. Φύγε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντελής στην σύζυγό του Άννα. «Κάτσε στ’ αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού» απάντησε αμέσως η Άννα. «Εσύ, κατέχεις εσύ από γκουρμέ;» της αποκρίθηκε ο Παντελής. «Ακούς παπά μου;» απευθύνθηκε η Άννα στον πάτερ για να προτρέψει ο παπάς το ζευγάρι να μην τσακώνεται να ενωθεί και να συνεργαστεί. «Μην τσακώνεστε μωρέ. Κι οι δυο θα τα κάνετε. Η ισχύς εν τη ενώσει».

 

Πηγή: reader.gr