Με αφορμή τον εορτασμό του Halloween που είχαμε και στο χωριό μας, ιδού 5 περιπτώσεις ταινιών στις οποίες τα συναισθήματα εναλλάσσονται.

 

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, σπάνια πια απολαμβάνουμε ένα καλό θρίλερ. Τις περισσότερες φορές οι ταινίες τρόμου φλερτάρουν -άθελά τους- με την κωμωδία, γεγονός που δεν είναι καθόλου κακό, αρκεί να γίνεται απενεχοποιημένα. Πέντε από αυτές τις (ας πούμε) κωμωδίες τρόμου, ακολουθούν παρακάτω: Ανάμεσά τους βρίσκεις μία που πλέον θεωρείται κλασική και ετοιμάζεται για ένα ακόμη sequel, αλλά και μερικές μεταγενέστερες που ακολούθησαν το δικό της μονοπάτι.

 

Scream (1996)

Ακόμη και παιδί των ’80s-90s να μην είσαι, είναι σχεδόν πια αδύνατο να μη γνωρίζεις το Scream και το θρυλικό πια Ghostface. Αν όμως όντως συμβαίνει αυτό, προτού κυκλοφορήσει μέσα στη νέα χρονιά το 5ο sequel, καλό θα ήταν να του ρίξεις μια ματιά.

 

Zombieland (2009)

Πώς θα σου φαινόταν ο Woody Harrelson ως ένας αδίστακτος τύπος που του αρέσει να σκοτώνει ζόμπι με δημιουργικούς τρόπους; Ξεκαρδιστικό και μόνο ως εικόνα στο μυαλό μας. Από την άλλη, ο Jesse Eisenberg φροντίζει να του κάνει κάπως δύσκολη τη ζωή, μαζί με τις Emma Stone και Abigail Breslin. Στα highlights, το cameo του Bill Murray που εμφανίζεται ως ο εαυτός του. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Game Night (2018)

Σύμφωνα με το Decider, πρόκειται για την καλύτερη ταινία του 2018. Ο Jason Bateman και η Rachel McAdams πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι του οποίου το καθιερωμένο εβδομαδιαίο βράδυ που έχουν για να παίζουν παιχνίδια μετατρέπεται σε πραγματικό θρίλερ μυστηρίου όταν οι φίλοι τους πέφτουν θύματα απαγωγής.

 

Ready or Not (2019)

Με πρωταγωνίστρια τη Samara Weaving -ναι, εκείνη είναι και όχι η Margot Robbie σε περίπτωση που μπερδεύεσαι- ως νύφη, αυτή η κωμωδία τρόμου ανάγει το αμήχανο δείπνο γνωριμίας με τους γονείς του γαμπρού σε εντελώς άλλο επίπεδο. Η Grace (Weaving) μόλις παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της Alex (Mark O’Brien) που τυγχάνει να είναι πάμπλουτος. Συνειδητοποιεί ωστόσο, ότι την πρώτη νύχτα του γάμου της θα χρειαστεί να παίξει τη θανατηφόρα έκδοση του παραδοσιακού κρυφτού με συμμετέχοντες την οικογένειά του.

 

Werewolves Within (2021)

Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον κωμικό Sam Richardson και ίσως η καλύτερη δουλειά του φέτος να είναι τι Werewolves Within. Ο Richardson πρωταγωνιστεί ως δασοφύλακας ονόματι Finn, ο οποίος αναλαμβάνει μία νέα αποστολή στην απομακρυσμένη πόλη του Μπίβερφιλντ. Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι που ένα μυστηριώδες πλάσμα αρχίζει να τρομοκρατεί την πόλη.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Πηγή: esquire.com.gr