Αλλαγές, ξεκαθαρίσματα, υποχωρήσεις και νέα ξεκινήματα για όλους.

 

Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 μας καλεί να αποφασίσουμε τι είναι σημαντικό και τι θυσίες είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να το αποκτήσουμε. Με σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στις 23/11 και τον Δία σε ορθή πορεία στους Ιχθύς από 24/11, θα το αποκτήσουμε.

 

 

Σκορπιός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Συναρπαστικά νέα ξεκινήματα σαν αυτά που φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23/11 δεν γίνονται αν πρώτα δεν έχεις κλείσει και κλειδώσει κάποιες πόρτες σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Αλλά μην ανησυχείς, οι νέες πόρτες που ξεκλειδώνουν τώρα θα σε φέρουν σε θαυμάσια δωμάτια – ενδεχομένως, μέχρι και στο θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

 

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Παρόλο που ο μπαμπάς Δίας ανάδρομος στους Ιχθύς έως τις 23/11 συνεχίζει να σε κάνει να νιώθεις σαν πρόσφατη πασαρέλα της Balenciaga (λάσπη, σκόνη, κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται), ο Ερμής με την Αφροδίτη εγγυώνται πως σε ό,τι νέο τσαλαβουτήσεις θα είναι για καλό. Οπότε συνέχισε ως συνήθως: μέσα στις λάσπες, χωρίς πλάνο, αλλά με τόλμη και γοητεία.

 

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κι αν το πιο αξιόλογο πράγμα που θα συμβεί αυτό το μήνα είναι να ξεκαθαρίσεις τα συναισθηματικά φαντάσματα του παρελθόντος (με τη διέλευση της Αφροδίτης στο 12ο οίκο σου) και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο; Είναι αρκετό για να ξεχάσεις όλα τα μικροπροβλήματα και το στρες της καθημερινότητας στη δουλειά;

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στα εργασιακά – πάνω στην ώρα γιατί το συγκεκριμένο βιβλίο το ’χεις διαβάσει άπειρες φορές. Συνεννοήσεις με νέους συνεργάτες και team building έρχονται στο προσκήνιο και η ανάγκη σου για χουχούλιασμα και ξεκούραση μπαίνει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Δεν πειράζει, γιορτές έρχονται, θα κάτσεις τότε.

 

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Από τη μια ο μπαμπάς Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σού παραδίδει ένα σπάνιο reality check, από την άλλη ο Δίας σε ένα ευεργετικό come back σου δίνει την έξτρα αυτοπεποίθηση για να τολμήσεις κάτι τρελό. Και γιατί όχι δηλαδή; Ειδικά αν η τρελή σου ιδέα έχει να κάνει με ένα νέο project… προσλαμβάνεσαι!

 

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το ξέρω, δεν έχεις συνηθίσει να σε φροντίζουν οι άλλοι, αλλά με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου και τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον 9ο, το ταξίδι που λαχταράς μπορεί να στο σπονσοράρει κάποιος δικός σου άνθρωπος. Ασε τις περηφάνιες και πες «ναι, ευχαριστώ» γιατί η Πανσέληνος στις 8/11 δεν σε αφήνει με πολλά δικά σου χρήματα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 8/11 σε ρίχνει, και ο ανάδρομος Ουρανός στο ζώδιό σου, συνεχίζει να σε μπλοκάρει. Ομως ακόμα κι αν όλα φαντάζουν μουντά, η Νέα Σελήνη σου θυμίζει πως ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες υπάρχουν, αρκεί να μην κουνάς το κεφάλι σου αρνητικά και να είσαι διατεθειμένη να δοκιμάσεις κάτι καινούριο για αλλαγή. Και όμως, μπορείς.

 

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Δεν σου συμβαίνει συχνά να χάνεις τα λόγια σου, αλλά αυτό το μήνα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Βλέπεις, ο μπαμπάς Ερμής συμμαχεί με την Αφροδίτη στις 20 του μήνα να σου φέρουν μια συναρπαστική νέα σχέση ή συνεργασία, και με τον Αρη ανάδρομο στο ζώδιό σου οτιδήποτε πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου και να χαλάσει το προξενιό. Σώπαινε. Χαμογέλα.

 

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί η αρχή του μήνα με την Πανσέληνο να σε αναγκάζει να υποχωρήσεις μέσα στο καβούκι σου, αλλά δεν πειράζει. Εδώ που τα λέμε, μέσα στο καβούκι σου είσαι στα πιο δημιουργικά σου. Και με Αφροδίτη, Ερμή και Νέα Σελήνη να φωτίζουν τον 5ο οίκο σου, η δημιουργικότητά σου θα βγει προς τα έξω για να τη θαυμάσουμε.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν προσπαθείς να οργανώσεις μια μετακόμιση (ή έστω μια ανακαίνιση) και η ζωή σού βάζει τρικλοποδιές, θα χαρείς να μάθεις ότι Ερμής, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη βάζουν πλάτη να σε βοηθήσουν. Εδώ που τα λέμε, με εργασιακό δράμα στις αρχές του μήνα να φαντάζει πιο αναπόφευκτο από ποτέ, λίγη έξτρα βοήθεια τη χρειάζεσαι ακόμα κι εσύ, Μεγαλειοτάτη.

 

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Δία να γυρίζει σε ορθή πορεία στον οίκο των σημαντικών σχέσεων στις 24/11, και τον Ερμή με την Αφροδίτη σε σύνοδο κορυφής στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, αυτό το μήνα η υπερδύναμή σου είναι οι Αγαπημένοι Αλλοι. Επίτρεψέ τους να σε κανακέψουν, να σε ταΐσουν, να σε διασκεδάσουν, ακόμα και να σου καθαρίσουν την κουζίνα αν χρειαστεί.

 

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το γεγονός ότι τα οικονομικά σου ανθούν παρόλο που ξοδεύεις σαν να μην έχουμε περάσει μνημόνια, με προβληματίζει λιγάκι. Αλλά ας μην το ψάχνουμε πολύ, γιατί θα ανακαλύψουμε καμιά κρυψώνα με οικογενειακές πιστωτικές κάρτες που έχεις ξεχάσει να πληρώσεις και θα έχουμε δράματα. Καλύτερα κάνε την πάπια, πιες τη σαμπάνια σου, κι ό,τι γίνει.

 

Πηγή: marieclaire.gr