LeBron James, Ben Stiller και John Travolta σε διαφημιστικό του PlayStation πάνε το μαρκετινγκ των videogames σε άλλο επίπεδο!

 

Η αλήθεια είναι πως το μαρκετινγκ έχει καταφέρει να προσφέρει ωραίες στιγμές σε ταινίες, videogame και πάει λέγοντας για τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συμβαίνει και με το TV spot του God of War: Ragnarok.

Πάρα πολλοί ηθοποιοί, αθλητές και πάει λέγοντας, περνάνε από την οθόνη μεταξύ άλλων και οι LeBron James, Ben Stiller και John Travolta στο διαφημιστικό του PlayStation για το videogame που θα πείσουν ακόμα και τον πιο… άσχετο (όπως ο γράφων).

Παρακάτω θα δείτε τον Ben Stiller ως Kratos, αλλά και αρκετούς ακόμα να αναφέρονται στο videogame, με το κομμάτι του προαναφερθέντα να είναι με διαφορά το πιο επικό κομμάτι και εκείνο που μας τράβηξε την προσοχή.

 

 

Σύμφωνα με την σκανδιναβική μυθολογία, οι Skott και Hati είναι δύο λύκοι (παιδιά του Fenrir) που αποκτούν υπόσταση την ημέρα που ξεκινά το Ragnarok κυνηγώντας για να καταβροχθίσουν τον Ήλιο και το Φεγγάρι. Επιπλέον, ο Atreus φαίνεται ότι μεγάλωσε αρκετά για να κρατά μυστικά από τον πατέρα του και μάλιστα ο Kratos μοιάζει να ακολουθεί τις εντολές του, ενώ σε κάποια φάση η Freya κρατά ένα μαχαίρι στον λαιμό του Atreus.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Το God of War: Ragnarok αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου 2022 για PS5 και PS4.

 

Πηγή: cineramen.gr