Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο και η δράση στο House of the Dragon μοιάζει σα να ξεκινά μόλις τώρα.

 

 

O πρώτος κύκλος του House of the Dragon ολοκληρώθηκε και το κοινό είναι διχασμένο. Κάποιοι λένε ότι μόνο 6 σκηνές άξιζαν από ολόκληρο τον κύκλο, άλλοι πάλι απόλαυσαν την αργή ροή και τον τρόπο που μας έβαλε στο κλίμα το τελευταίο επεισόδιο. Όλοι πάντως συμφωνούν ότι οι επόμενοι κύκλοι αναμένονται πλέον με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από τον πρώτο, καθώς ένας μεγάλος εμφύλιος είναι προ των πυλών. Τι γνωρίζουμε λοιπόν αυτή τη στιγμή για τη συνέχεια της σειράς;

Το κύριο πράγμα που όλοι θέλουν να μάθουν είναι πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια. Προς το παρόν το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία, αλλά ο Ryan Condal, σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες που μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το πότε αυτό ενδέχεται να συμβεί.

 

Η πρεμιέρα

Ο Condal επιβεβαίωσε στο Variety ότι τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους θα ξεκινήσουν το 2023, στις αρχές του για την ακρίβεια. Αυτό σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει πιθανότατα το 2024, καθώς τα γυρίσματα αυτής της σειράς διαρκούν αρκετά και η παραγωγή συνήθως μήνες αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

Φυσικά, άφησε ένα ανοιχτό παραθυράκι για το 2023, ωστόσο δεν πρόκειται για το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή.

 

Οι νέοι χαρακτήρες

Η 2η σεζόν φαίνεται ότι θα μπορούσε επιτέλους να σημάνει την εμφάνιση του Daeron Targaryen, του μικρότερου γιου της Alicent και του Viserys που δεν έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Είναι με το Hightower, αλλά ο Condal μας διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του θα είναι σημαντική και θα αναφερθεί, οπότε με λίγη τύχη θα τον δούμε και αυτόν.

 

 

Ο Cregan Stark θα πρέπει επίσης να έχει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια. Το όνομά του αναφέρθηκε ήδη στο φινάλε της σεζόν, και με την πραγματική έναρξη του Χορού των Δράκων και τη σημασία του στον πόλεμο, ελπίζουμε ότι “έρχεται“. Οι αόριστες απαντήσεις από τον Condal, ο οποίος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν θα τον δούμε ή πότε θα γίνει το casting του ηθοποιού, δίνουν περισσότερες ελπίδες ότι αυτό θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Θα υπάρξουν νέες τοποθεσίες που δεν είδαμε καν στο Game of Thrones

Στη συνέντευξη, ο δημιουργός της σειράς μας διαβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι μεγαλύτερη από την πρώτη, πράγμα που σημαίνει ότι θα κινηθεί σε νέες περιοχές του Γνωστού Κόσμου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι θα έρθουν νέες συμμαχίες.

Επιπρόσθετα, άφησε να εννοηθεί ότι μας περιμένουν κάποιες εκπλήξεις και επισκέψεις σε νέους κόσμους που δεν ήταν καν μέρος του Game of Thrones. Αυτό φανερώνει και τους λόγους για τους οποίους μας έδειξαν πολλά από το Westeros και το Essos. Είναι όμως αλήθεια ότι υπάρχουν και άλλες ήπειροι που θα ανακαλυφθούν;

 

Περισσότερος πόλεμος, χιούμορ και πιο γρήγοροι ρυθμοί

Σε μια άλλη συνέντευξη, στους Times, ο Condal επεσήμανε ότι το δεύτερο μέρος θα έχει ρυθμό που θα μοιάζει περισσότερο με αυτόν της μέσης φάσης του Game of Thrones. Φυσικά, ο πόλεμος μεταξύ Πρασίνων και Μαύρων θα βρίσκεται στο επίκεντρο, οπότε μπορούμε να περιμένουμε πολύ περισσότερη δράση και θανάτους. Επιπλέον, θα προστεθεί και αρκετή δόση χιούμορ, η οποία είναι απαραίτητη μέσα σε όλο αυτό το δράμα. Πιθανότατα θα προέρχεται από τον Daemon, εξάλλου ο Matt Smith έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πόσο αστείος είναι (Ναι, για το Doctor Who λέμε), οπότε είναι πιθανό να κάνει το κοινό, να λατρέψει κι άλλο αυτόν τον τρελό πρίγκιπα.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

Σιγά-σιγά θα αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon, αλλά ως τότε το μόνο που έχει ήδη καταστεί 100% σαφές, είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκολλήσουμε εύκολα από αυτό.

 

 

Πηγή: esquire.com.gr