Δημοσίευμα ανέφερε πως θα πεθάνει ένας αγαπητός χαρακτήρας της σειράς – Οι τηλεθεατές σχολιάζουν πως δεν αντέχουν να χυθεί άλλο αίμα στον «Σασμό»

 

 

Η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» συνεχίζει να μονοπωλεί και για δεύτερη χρονιά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τα spoiler που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την εξέλιξη της υπόθεσης, είναι πολλά.

Ωστόσο, πολλά δημοσιεύματα δεν είναι αληθή και ένα νέο υποτιθεμένο spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, προκάλεσε… πανικό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ανέφερε πως ο Αντώνης θα πεθάνει την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα.

Οι θαυμαστές της σειράς έσπευσαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη είδηση, ζητώντας από το κανάλι που παίζει η σειρά, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, καθώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι από τους πιο αγαπητούς, ενώ όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αρκετοί χρήστες στο Twitter, δεν αντέχουν άλλες αιματοχυσίες.

Ο Alpha μετά τις αντιδράσεις, απάντησε πως το δημοσίευμα είναι ψευδές: «Αναληθέστατο δημοσίευμα! Απόλυτα και κατηγορηματικά ΟΧΙ!»

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 770: Summer starts with Street Food Festival

 

 

Ακολουθούν μερικά tweets από τους θαυμαστές του «Σασμού»

 

 

Διαβάστε επίσης  Casa Kids: Παιδική μόδα που..ξεχωρίζει!
Πηγή: protothema.gr