Το πρώτο crossover του Survivor με την Επανάσταση του 1821 είναι εδώ

 

 

Μια μεγάλη απογοήτευση βιώσαμε αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο μεγαλύτερος μύστης του εθνικοπατριωτικού σινεμά στη χώρα, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, διέψευσε ότι θα συνεργαστεί με τον Ντάνο Αγγελόπουλο στο επερχόμενο φιλμ «Υψηλάντης», με τον παίχτη του Survivor να ενσαρκώνει φυσικά τον Υψηλάντη.

Ο αξιότιμος κ. Σμαραγδής βγήκε στην εκπομπή του αξιότιμου κ. Λιάγκα, όπου δήλωσε ευθέως τα εξής: Πρώτον, ότι οι φήμες περί Ντάνου είναι ανακριβείς. Δεύτερον, ότι ο διανομέας προσπάθησε να του επιβάλλει τον Ντάνο στην ταινία. Οι δε φήμες ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα το οποίο ο σκηνοθέτης προσπάθησε να διαψευστεί από τους υπεύθυνους του, αλλά δεν έγινε. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάει για μια συνωμοσία υπέρ του Ντάνου.

 

Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει“. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

Μετά πήρα τηλέφωνο αυτό που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω “Εσύ το έχεις κάνει“. Και μου είπε: “Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη“. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: “Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι“. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο.» .

 

Είπε επίσης τα παρακάτω:

«Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες τις δικές μου. Προσπάθησαν να επιβάλλουν τον κύριο Αγγελόπουλο και να παίξει τον Υψηλάντη. Ξέρετε ποιο πρόβλημα μου δημιούργησε εμένα όλη αυτή η ιστορία; Εγώ έχω επιλέξει τον ηθοποιό και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνετε κύριε Σμαραγδή“; Το δεύτερο πιο σοβαρό είναι ότι ο Υψηλάντης έχει απογόνους. Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο Άγγελος Υψηλάντης, φίλος μου… Δηλαδή, τι θα πει η οικογένεια για μια επιλογή σαν αυτή που εμφανίζομαι εγώ ότι έχω κάνει; Αυτά που σας είπα είναι 1.000.000% αλήθεια

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Εμείς στηρίζουμε, ας πάρουν και τη Μόνικα για Μπουλουμπίνα τώρα που γυρνάει:

 

 

Πηγή: luben.tv