Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro του Mega οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) και την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), η οποία μπορεί να διαδραματιζόταν μόνο στο μυαλό του πρωταγωνιστή, όμως, ήταν αρκετή για να βάλει «φωτιά» στο Twitter

 

 

Το βράδυ της Πέμπτης  προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro και ήδη από το πρώτο μέρος του η ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) και την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας έβαλε «φωτιά» τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο Twitter και ας ήταν μόνο στο μυαλό του Ορέστη, τουλάχιστον για την ώρα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλέλια επισκέφθηκε τον Ορέστη αργά το βράδυ στο σπίτι του για να της φτιάξει η διάθεση αφού είχε περάσει μια άσχημη ημέρα.

Όταν εκείνος της εξηγούσε ότι ψάχνει να βρει την κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι πάνω στο οποίο δουλεύει, η νεαρή κοπέλα του πρότεινε να πάνε εκείνη τη στιγμή στο σχολείο και να ψάξουν μαζί το φινάλε.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Η πρόταση της Κλέλιας ήταν αρκετή για να «ταξιδέψει» η σκέψη του Ορέστη στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας όπου οι δύο τους κάνουν έρωτα, αλλά αφού οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη ερωτική σκηνή του ζευγαριού, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τους προσγείωσε στην πραγματικότητα όπου η απάντηση του Ορέστη ήταν «δεν έχω κλειδιά του σχολείου». Μέχρι τότε, όμως, οι χρήστες στο Twitter είχαν δώσει ρέστα:

 

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!
Πηγή: reader.gr