Δυο σεζόν τώρα οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού» περίμεναν πώς και πώς τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική. Και τελικά αυτός έγινε και στο Twitter στήθηκε… κρητικό γλέντι με τις ευχές για… βιον ανθόσπαρτόν να πέφτουν «βροχή»

 

 

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν σχεδόν δύο χρόνια στον «Σασμό» είναι πλέον γεγονός! Το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών έφτασε στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αφού η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα (και πιθανότατα θα περάσει άλλα τόσα στο άμεσο μέλλον), ο έρωτάς τους και η αγάπη τους… θριάμβευσαν! Ακόμα και που ο παπά-Μιχάλης δεν κατάφερε να τους δώσει την ευχή τους, ο Μαθιός θα έκανε τα πάντα για την έχει δίπλα του γυναίκα!

Σύσσωμο το χωριό βρέθηκε στην εκκλησία προκειμένου να απολαύσει την πιο σημαντική στιγμή των δυο αγαπημένων ηρώων. Πρώτος ως είθισται πήρε θέση ο Μαθιός, πλάι στην καπετάνισσα Καλλιόπη, για να τον ανταμώσει λίγη ώρα αργότερα η Βασιλική ντυμένη στα λευκά. Η συνέχεια του γάμου της χρονιάς, όπως είδαμε στα πλάνα του επόμενου επεισοδίου, αναμένεται το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας μιας και πάντα ο Σασμός κρύβει εκπλήξεις! Την ίδια ώρα, ωστόσο, στο Twitter στήθηκε… γλέντι με τους χρήστες να «τρελαίνονται» στη μεγάλη αυτή στιγμή και να ανταλλάσουν ευχές σα να παντρεύτηκαν δικοί τους άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)
Πηγή: reader.gr