«Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα» απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

 

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τον ρόλο του δημάρχου στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», για τον συμπρωταγωνιστή του, Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά, για τα γυρίσματα με τον συνάδελφό του. «Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

 

 

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε». Όσο για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα σχόλια που γράφονται για αυτόν στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου». Τέλος, αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά, δήλωσε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Διαβάστε επίσης  Ένας πράσινος κομήτης θα εμφανιστεί στον ουρανό για πρώτη φορά μετά από 50.000 χρόνια

 

Πηγή: reader.gr